Wat wil onze ziel? Welke kant moeten we op?

ZielepadWe zoeken richting maar kunnen die vaak niet vinden. We zijn niet blij met de huidige situatie maar voelen ons machteloos. Of het ontbreekt ons aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. De huidige tijdsgeest vraagt om verandering, oude patronen en manieren werken niet meer, of voelen niet meer goed. Maar we voelen ook nog geen duidelijke nieuwe basis van waaruit nieuwe manieren, geld, structuren, passie, liefde, plezier en vitaliteit kunnen ontstaan. Deze overgangstijd kan daardoor vermoeiend, angstig en emotioneel zijn.

Moed, kracht, overgave en vertrouwen zijn sleutelwoorden. Vertrouwen in een goede uitkomst, overgave aan dat wat zich binnen en buiten je afspeelt, de moed en kracht om op te staan en je eigen toekomst te creëren. Al deze eigenschappen bezitten we, alleen zijn deze ondergesneeuwd door ons 'volwassen' leven. Het is belangrijk om weer in contact te komen met deze zielskwaliteiten en eigenschappen, dit in jezelf te voelen en ervaren, en het de ruimte te geven om verder te kunnen ontplooien. Dat is ons geboorterecht!

Vaak kennen we deze kwaliteiten al wel, zijn ze latent aanwezig of zien we ze juist gespiegeld in anderen. Wat je in een ander herkent is ook reeds in jezelf aanwezig. Waar geef je je aandacht aan, welke eigenschappen wil je verder ontplooien, waar ligt je focus? Dit zijn essentiële vragen die je jezelf kunt stellen. Wees eerlijk naar jezelf.

Ik wil je via deze weg een aantal aanreikingen doen die je goed kunnen helpen om jezelf en je richting te (her)vinden en je zielekwaliteiten zoals vertrouwen, overgave, liefde voor jezelf, moed en kracht weer te belichamen en in te zetten in het dagelijks leven. De machtige eik schenkt middels de deva kruidentinctuur kracht, moed en zachte aarding. Door de devakracht van de eik in te nemen of bij je te dragen worden deze kwaliteiten weer in je wakker.

hou van jezelfDe prachtige Amethist zielekristal laat je je ware Zelf voelen voorbij emotie en ego en toont je je zielepad. Dit kristal brengt je naar je essentie. Met dit kristal mediteren of het gewoon lekker vast te houden als je relaxt zit brengt de helende energie diep in je lichaam en aura.

De Liefde en Manifestatie set activeert je creërende meester en magisch kind om vanuit Liefde te scheppen en manifesteren.

Wil je meer over deze producten lezen klik dan op onderstaande plaatjes.

Een hele prettige en ontspannen manier om thuis dichter bij jezelf te komen en je volledig wezen te ervaren is het audio pakket: Leven vanuit je Ware Zelf, deze is te bestellen via wwww.elohim-centre.org.
De audio biedt door de helende energie overdracht liefdevolle ondersteuning in tijden van het niet weten, moeilijke keuzes of het niet even niet meer zien zitten.

De healers van het Elohim Centre hebben dit pad en de obstakels die het met zich brengt reeds gelopen en zijn daardoor heel goed in staat te coachen en healen op deze pittige thema's. Voor vragen of helder (in)voelend advies kun je contact met ons opnemen bij het Elohim Centre via +31 (0)597 541 539, lees hier de voorwaarden.

We hopen je snel een keer te spreken!

Groetjes, namens het Elohim Team

Bewuste keuze?