Als angst je leven domineert - Een multidimensionaal perspectief

Balans
De bron van angst

Angst voor het leven, angst voor de dood, angst om ziek te worden, angst voor verlies of overgave. We kennen allemaal angst. Het oer-mechanisme op 3D niveau dat daar voor verantwoordelijk is, is overleving. Vluchten wanneer het moet om zodoende het voortbestaan van het menselijk ras te garanderen. Zeer nuttig, maar niet als het ons leven domineert en zeker ook niet als het aanstaat wanneer het niet nodig is. 

Angst doet zich ook voor in onze ziel en lichtlichamen. Deze diep gewortelde angst laat zich vaak door vele levens en in vele incarnaties zien. Dit valt soms helemaal terug te leiden naar het eerste begin toen het Al-Bewustzijn of de Bron zich ging afsplitsten in steeds grofstoffelijker delen zoals het fysiek lichaam. In alle afsplitsingen (zieledelen of lichtlichamen) zijn daardoor blokkades, angsten en overtuigingen ontstaan die te maken hebben met afgescheidenheid, verstoting, er niet bij (mogen) horen, zinloosheid, geen bestaansrecht, angst voor verlating, voor het Licht of liefde of juist duisternis. Zolang dit in ons systeem zit komen we dit overal in de buitenwereld gespiegeld tegen en vraagt het via die weg om inzicht (bewustzijn) en uiteindelijk heling en transformatie. Maar tot die tijd zullen we het tegenkomen in onze relaties, of juist de afwezigheid daarvan, in onze verwachtingen ten aanzien van tekorten, verlies en pech. Maar ook in onze levenshouding ten aanzien van een rijk, gevuld en gelukkig leven.

dualiteit
Identificatie

Door de angst ten volle te ervaren, maar er daarnaast ook naar leren kijken, observeren, wordt de identificatie met angst losser. Er kan het inzicht gaan ontstaan dat je niet de angst bent, maar dat er zich een ervaring van angst voordoet. Jij bent groter dan de angst, je kan het immers waarnemen. Het besef dat je groter en meer dan de ervaring zelf bent, vraagt om een multidimensionale houding. Dat wil zeggen, de erkenning dat je meer bent dan een lichaam en mind met vele gedachtes en gevoelens.  Alsof de angst er nooit geweest is

Om dit te kunnen doen is enerzijds oefening nodig, en anderzijds bewustzijnsverruiming, letterlijk een breder perspectief. Je bewustzijn verruimt door op plekken te zijn met mensen waarvan het bewustzijn al reeds ruimer en groter is geworden. Maar ook door met edelstenen en zelfrealisatietincturen te werken die hoger dimensionale energie en trilling bevatten. Hierdoor gaat jouw trillingsgetal ook omhoog waardoor je aura ruimer wordt en er meer kosmisch licht kan ankeren in je lichaam en er uiteindelijk steeds meer liefde door je heen gaat stromen. Het besef en de realisatie ontstaat dat je niet je angst bent, maar Liefde. Je zult dan in staat zijn liefdevol naar je angst te kijken, het zelfs te kunnen bedanken voor de inzichten die het je heeft gegeven, en vanaf dat moment laat het los, alsof het er nooit geweest is.

Leef je volledig kosmisch potentieel

De Elohim Krachtplaats met hoger dimensionale healingsenergie is bedoelt om bewustzijn te verruimen, energetische blokkades in aura, chakra's en lichtlichamen te transformeren en om de mens wakker te maken in zijn of haar volledig kosmisch potentieel. De Elohim Krachtplaats is daarmee een belangrijke plek voor mensen die behoefte hebben aan een breder perspectief, healing en inzicht. Maar ook voor mensen die een vurig verlangen hebben de weg van hun ziel en volledig potentieel te leven maar door angsten hierin worden tegengehouden. De Elohim Krachtplaats is een multidimensionale krachtplaats die transformerend werkt van het fysieke niveau tot aan de pure Bron die je in werkelijkheid bent.
Als angst je leven domineert, bekijk, of liever nog, ervaar het dan eens vanuit een breder, multidimensionaal perspectief, je zult versteld staan wat je er van kunt leren.  

Lees ook het blog: hoe negatieve energie je dagelijks beïnvloedt

Bio hondsdraf deva kruidentinctuur

Bio hondsdraf deva kruidentinctuur

Heelt onzeker innerlijk kind
Crystal Home & Office Healers

Crystal Home & Office Healers

Je voelt je ruimer, blijer, beschermd, gezonder, lichter en krachtiger worden
Keelchakra pakket

Keelchakra pakket

angstloos op staan voor onze ziel, vertrouwen op de Bron
Bewuste keuze?