Je levensdoel (realiseren)?

Torri poortJe levensdoel (realiseren)

Dat willen we allemaal wel, althans de meeste van ons. Maar vaak is het doel niet duidelijk. We ervaren zinloosheid, of hebben niet de energie, kracht, moed of middelen om 'ons doel' te realiseren. En soms weten we het gewoonweg niet. Het kan ook gebeuren dat het doel gaandeweg verandert, is al het voorgaande dan zinloos geweest? Allemaal relevante vragen! Maar wie stelt die vragen? Wie is het die een doel moet hebben en niet 'gewoon' met de flow mee kan gaan en erop vertrouwt dat het universum door je heen werkt? Dat het je stuurt en je daar plaatst waar je moet zijn als je bereid bent.

Waar ligt jouw focus?

Het is ons onware-ego die deze vragen stelt, die antwoorden wil, die een richting nodig heeft. Waar ligt jouw identificatie? Ga je mee in deze vragen, laat je je verleiden? Of verschuif je de focus naar je ziel en ware Zelf? Daar is het stiller, gevulder, zinvol en warm, daar is de onvoorwaardelijke liefde die niet doet, maar Is. Daar hoeft niets, maar kan en mag alles gebeuren, zonder dat er een doel of resultaat aan gekoppeld wordt.

Een prachtige flow

Vanuit die plek kan een prachtige flow ontstaan waarin je de kracht voelt om dingen te gaan aanpakken, knopen door te hakken, te genieten, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de omgeving te ervaren en ga zo maar door. Dan is er geen ik die iets moet, wil doen of er over inzit dat hij niks doet. Nee, dan is er Zijn, dan is er alle ruimte voor de Bron om door jou heen te werken en op die manier je 'doel' op aarde te realiseren. Wat dat ook moge zijn.

Vertrouw je op de Bron? Bron, eenheid

Om je identificatie te verschuiven van het onware-ego en je mind naar je ziel en ware Zelf is het nodig dat je gaat vertrouwen op de Bron in jou. Dat je de Bron in jezelf leert voelen. Jezelf stap voor stap kunt overgeven aan de hogere universele leiding die door je heen werkt en de verhalen in je hoofd laat voor wat ze zijn. Het is nodig dat je eerlijk bent naar jezelf, jezelf kunt gadeslaan en er niets van vindt, wat je ook tegenkomt. Ook is er transformatie nodig van oude patronen, overtuigingen en herhalingslussen.

Hulp in deze uitdagende tijden

Om je daarbij te helpen hebben we bij het Elohim Centre edelstenen en tincturen geactiveerd die de Bron in jou wakker maken. De kosmische blauwe straal coelestien, de Gaia-Christ© zonnesteen bol en de geometrische vormen set kunnen we je van harte aanbevelen. De energetische trilling van deze producten resoneert met de klank, kleur, frequentie en essentie van je puurste wezen. De energie gaat rechtstreeks naar de Bron in jou waardoor je identificatie begint te verschuiven. Je ervaart op steeds meer lagen de volheid van je wezen en begint nieuwe lagen van Liefde te ervaren. Het wordt daardoor steeds duidelijker dat je niet de stem in je hoofd bent. Je gaat het onware-ego doorzien en voelt de potentie en scheppingskracht van je essentie. De valkuilen waar je telkens in stapte worden steeds duidelijker. Je houdt je minder bezig met het verleden en de toekomst, maar ervaart steeds meer de volheid van het moment. Disharmonie komt in balans. Moeheid, zinloosheid, boosheid en verdriet maken plaats voor joy, passie, drive, en optimisme. Daar waar je je gevoeligheid en sensitiviteit als zwakte hebt ervaren begint het je kracht te worden.

Je bent aan het ontwaken in je ware wezen!

Je levensdoel realiseren

Je levensdoel realiseren

De voorhoofdchakra tinctuur stimuleert je scheppingskracht
Lost karma uit je cellen op, activeert zielekwaliteiten

Lost karma uit je cellen op, activeert zielekwaliteiten

Elohim geometrische vormen set - uniek in de wereld
Wesak ware zelf kristal

Wesak ware zelf kristal

Je levensopdracht en boeddha natuur worden wakker
Bewuste keuze?