Septarie, Septaria bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
Rozenkwarts bol, incl. houder
€ 115,00
€ 33,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6,5 cm (490 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn. Prijs is per stuk

Elohim Septarie (ook wel Septaria, Septarien of Septarian genoemd) is een hele fijne steen voor mensen die merken dat ze veel in hun hoofd zitten, rust zoeken, niet kunnen ontspannen en/of hun onderlichaam niet goed kunnen voelen. Septarie steen is een combinatie van Chalcedoon, Aragoniet en Calciet.

Elohim Septarie verbindt heel mooi met Moeder Aarde, dit heeft een troostend en bekrachtigend effect. De 13 dimensionaal geopende en geactiveerde steen activeert je hoger Zelf en ondersteunt je op de lagen waar je niet gezien of begrepen voelt. Hij vult je met zachte liefdesenergie en zet je stevig in je aarding, waardoor je steeds verder  vanuit je ware Zelf gaat leven. Ook helpt deze Elohim Septarie steen bij het spreken voor groepen.

De Elohim Septarie werkt zuiverend en helend op oude (karmische) stukken en helpt om je innerlijk kind een basis te geven, zich veilig te voelen en te integreren. Ook zet de energie je aan om stappen te zetten en je ideeën te verwezenlijken. Zowel onverwachte emoties en ervaringen uit het verleden alsook traumatische ervaringen worden verwarmd en verzacht. Ook ondersteunt de steen bij nachtmerries.

Elohim Septarie steen werkt rustgevend (op het zonnevlecht chakra), zorgt voor stabiliteit en evenwicht, een betere doorbloeding van de hersenen en het zenuwstelsel en is helend voor de huid. De steen maakt vrolijk en is daarom fijn om bij je te dragen bij depressieve gevoelens.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?