Carneool bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
Rozenkwarts bol, incl. houder
€ 115,00
Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 104,00
€ 59,00
Nog maar 3 op voorraad!
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ca Ø 8,0 cm (650 gram)

Oranje multidimensionaal geopende Carneool bol.

Zoals elke edelsteen heeft de carneool bol natuurlijke breuklijnen, kleine openingen en kan de kleur variëren. De carneeol bol is heel geschikt om bijvoorbeeld in de huiskamer neer te zetten of mee te mediteren. Carneool edelsteen is een stabiliserende steen met veel energie, waardoor je je weer vitaal, gemotiveerd, blij en creatief voelt.

Carneool edelsteen helpt bij gevoelens van eenzaamheid, afgescheidenheid, erbij willen horen en alle vormen van misbruik en relatie onzekerheid. Hij aardt, verankert en geeft weer kracht en zelfvertrouwen op relationeel en seksueel gebied.

Emotioneel is het een krachtige beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel die van jezelf als van anderen. Ook versterkt hij het leven vanuit je buikchakra en gevoel. Goed voor vruchtbaarheid, bij reuma en suikerziekte en zenuwpijnen. Tweede chakra heler.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?