Golden Healer Lemurian bol (Limoniet) -12 Kosmische Stralen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 79,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 8 cm

Deze Golden Healer Lemurian bol is door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld geprogrammeerd met de 12 Kosmische Stralen:

Inclusief ring.

Deze bijzondere edelsteen bol brengt voortdurend de 12 Kosmische Stralen en het Kristallijnen Licht over op het water-, gas-, licht-, telefoon- en internetsysteem van je woning of organisatie. Alles wat je doet, kookt, eet en het water dat je drinkt en waarmee je doucht, je telefoon en computer contact, alles zal resoneren in 12 hogere dimensies van Licht en van onvoorwaardelijke Liefde en positieve energie! Het kristallijnen Licht transformeert tevens alle zwaarte uit je lichaam, zenuwstelsel, lymfe, aura en omgeving zodat jij je Lichtkracht en vitaliteit niet verliest! De Elohim Golden Healer Lemurian kwarts bol is een edelsteen met een zeer hoge vibratie. De bol verbindt je met de volmaaktheid van het huidige moment en laat je ervaren dat je één bent met alles.

Door het goudkleurige ijzerhoudende mineraal in dit kristal kunnen je hogere lichtlichamen goed aarden in je persoonlijkheid en ontwikkelt je volledig potentieel. Hij brengt de eenheid van het kruinchakra, de zonnevlecht en het tweede chakra. De Elohim Golden Healer Lemurian kwarts is een edelsteen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. het is dé nieuwetijdssteen voor Ontwaken, Verlichting en healing.

Heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA en brengt je naar verlichting

De Elohim Golden Healer Lemurian bol is een spirituele edelsteen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Hij heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA, je lichtlichamen van de ziel, je voor vrouwen- en mannenlijn en uit vorige levens.

Hathors en je eigen engelen energie

Activeert en lijnt alle chakra's met elkaar uit. Elohim Golden Healer Lemurian kwarts is verbonden met de Hathors en je eigen engelen energie. Dit ras komt van Venus en genereert enorme liefdesvelden en helende frequenties Ook het eenheidsliefdesveld van het Elohim Krachtplaats zit in de steen en draagt hieraan bij. Daarom is Golden Healer Lemurian kwarts edelsteen bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk.

Zwaarte, depressie, vermoeidheid, overgewicht, onzekerheid, paniekerigheid en relatie-angst

Elohim Golden Healer Lemurian kwarts bol helpt je om je volledig potentieel hier op aarde te leven en verruimt en vergroot je (kosmisch) bewustzijn. Deze Elohim edelsteen bevat zeer hoge frequenties aan Chi (levenskracht)! Hij helpt daarom ook  bij een gevoel van zwaarte, depressie, vermoeidheid, overgewicht, onzekerheid, paniekerigheid en relatie-angst. Hij laat je naar voren stappen vanuit al wie je bent!

Deze Elohim Golden Healer Lemurian bol is door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld geprogrammeerd met de Lichtkracht van de 12 Kosmische Stralen:

Deze bijzondere edelsteen bol brengt voortdurend de 12 Kosmische Stralen en het Kristallijnen Licht over op het water-, gas-, licht-, telefoon- en internetsysteem van je woning of organisatie. Alles wat je doet, kookt, eet en het water dat je drinkt en waarmee je doucht, alles zal resoneren in 12 hogere dimensies van Licht en van onvoorwaardelijke Liefde en positieve energie! Het kristallijnen Licht transformeert tevens alle zwaarte uit je lichaam, aura en omgeving zodat jij je Lichtkracht en vitaliteit niet verliest!

Deze edelsteen is een prachtige aanvulling op de E-cursus Kosmisch Vuur 2

Meer informatie over deze E-cursus is hier te vinden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?