Mangano Calciet - Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijk innerlijk kind

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Elfentuin innerlijk kind tinctuur

Elfentuin - Innerlijk Kind

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 146,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 7 cm

Geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld Voor je Goddelijk innerlijk kind en dat van je ziel

Bol incl. houder, prijs per stuk

Deze mooie zacht doorschijnende roze mangano calciet is heel puur en natuurlijk. Joke en de Bovenwereld hebben haar geactiveerd om je subtiele zielskind te openen en zelfs je Goddelijke Kind! Het Goddelijk deel van jou dat nog nooit op aarde heeft geleefd, zeer gevoelig, krachtig en heel kwetsbaar tegelijk is. Deze Elohim Mangano Calciet brengt je de nieuwste en diepste innerlijke ontwikkeling. Het is een echte ascension steen welke trilt op het kristallijnen nieuwe aarde netwerk. Door de Elohim Mangano Calciet  zul jij als mens in je Angelic vorm kunnen komen.

Waarbij hij nog meer helpt

Helpt bij vergeving en verlicht angst, innerlijke onveiligheid, het niet begrepen zijn en verdriet uit peuter- en jeugdjaren. Hij heelt de angst van je subtieler voelend en onveilig innerlijk kind. Ook je niet gezien voelen. Ook heelt het relatie hart- en zielspijn welke is ontstaan omdat je subtiele gevoel niet werd gewaardeerd en aangevoeld.


Onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid

Deze 13-dimensionale, met een speciaal programma  geactiveerde Elohim Mangano Calciet brengt intern en extern onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid. Het opent je gevoel van eigenwaarde, zelfliefde, je geliefd gaan voelen en zelfacceptatie. Elohim Mangano calciet werkt diep en zacht als heling van jeugdjaren en kindertijd.

De roze Calciet is een zielehealer en werkt ook voor het kristallijnen en Goddelijke zielekind.

Mangaan Calciet heelt zenuwaandoeningen, verlicht spanning, bezorgdheid en voorkomt nachtmerries. De liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op. Mangano Calciet werkt samen met de maan en is ook behulpzaam bij het verwerken van een (seksueel) trauma.

 

Mangaan of Mangano Calciet (roze) is een hart-chakra en innerlijk kind edelsteen.

Ze brengt je in contact met engelen en je geborgenheid. Je neemt door de frequenties van de Elohim Mangano Calciet steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk zielekindje, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komen op aarde en in je gedrag door je geregeld af te stemmen op de Mangano Calciet! Je kunt hem vasthouden, er naar kijken, zijn innerlijke sfeer proberen te voelen. Kortom mediteer daarom geregeld met je liefdesvriend de Mangano Calciet. Verder...

  • Opent jouw volledig potentieel, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komt op aarde.
  • Liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op.
  • Hartchakra en innerlijk kind healer, opent het meest pure in jou.
  • Ontspant je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn.
  • Hij ont-dekt je subtielste gevoel en je Godskindje die liggen opgeslagen onder de volwassene.

 

Lees in het artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over het programma op de Mangano Calciet. 

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?