Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect

Heb je onvoldoende eigenwaarde en zelfrespect?

Een gebrek aan eigenwaarde gaat doorgaans samen met weinig zelfrespect en zelfacceptatie. De Elohim edelstenen Zonnesteen, Sodaliet, Rozenkwarts, Hemimorfiet, Tijgeroog en Citrien helpen je om meer liefde voor jezelf te voelen, om trouw te blijven aan jezelf en je overtuigingen. Ze helpen je ook om inzicht in je eigen kwaliteiten te ontwikkelen en om je innerlijke kracht te vergroten. Het omgaan met feedback en kritiek gaat je gemakkelijker af omdat je deze minder persoonlijk maakt en niet zo de neiging voelt om alles uit te vergroten. Dit alles stelt je in staat om werk, relaties en vriendschappen aan te trekken die bij je passen en je ziel voeden. Je bent goed zoals je bent!

De volgende edelstenen werken goed bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect".

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Sodaliet

De kristalsoort "Sodaliet" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Sodaliet" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50
Bewuste keuze?