Deva kruidenhanger bio Guldenroede van de Elohim krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Guldenroede van de Elohim krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Home made Bio Guldenroede Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
Ben je wat besluiteloos, kun je niet gemakkelijk kiezen? Kun je je gevoel niet voelen en volgen en overheerst je wilskracht? Zie je van alles om je heen waar je je me wilt bemoeien of wat er gedaan moet worden? Onderdruk je je angsten, emoties, je onzekerheid of je innerlijk kind? Dan kunnen emoties zich vastzetten in je lichaam. Nieren, bloeddruk en het hart kunnen problemen geven. Oedeem kan optreden. Afvalstoffen worden gifstoffen en gemopper. Vind je het lastig verbonden te blijven met de hogere lichtwerelden en je eigen rust en lichtheid? Gebruik dan de Elohim Guldenroede bio tinctuur samen met Guldenroede kruiden deva hanger. Deze draag je dan ook één jaar bij je. Guldenroede zet je in je eigen kracht en kan je heel goed ondersteunen bij verwerkingsprocessen. Guldenroede kruidentinctuur werkt beschermend en houd je in je eigen energie zodat je niet teveel met je omgeving vervloeid. Verder bekrachtigt hij de mannelijke aspecten in je (manifestatiekracht, voor jezelf op komen). Elohim Guldenroede activeert je hele fysieke, geestelijke en emotionele systeem zowel als je zonnevlecht, zeer krachtig!

Fysieke werking van de Elohim Bio Guldenroede Deva kruidenhanger:
vochtafdrijvend, urinezuur uitdrijvend en drainerend, bij acute en chronische klachten, blaas- en prostaat ontsteking - niersteenaanval, oedeem, urine met eiwit, de Elohim Guldenroede devahanger kan nierdialyse voorkomen - versterkt hart- en bloedvaten - wondmiddel door de looistoffen - ontstekingsremmend - bij suikerziekte - stimulerend op lever, gal en alvleesklier - helpt bij slechte spijsvertering, trage leverfunctie - Werkt tegen eczeem en allergie, met name op de luchtwegen.

* Prijs is inclusief spiraalhanger en koordjeNaam
Guldenroede (Solidago), uit het Latijns solidaire (bevestigen). Of solidum agare, gezond maken, helen, vastmaken, solide maken.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

deva kruidentinctuur kamilleOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren