Geloven in jezelf

Geloven in jezelf: kunnen edelstenen je helpen?

Te weinig zelfvertrouwen, de angst om achter je eigen ideeën en plannen te staan, moeite hebben om je eigen pad te vinden en volgen. De edelstenen Pietersiet, Topaas, Tijgerijzer, Rozenkwarts en Aventurijn sterken je, als jij het gevoel hebt dat je jezelf klein houdt, te gemakkelijk door de ander laat beïnvloeden en telkens niet voor elkaar krijgt wat je wilt bereiken.

Pietersiet bekrachtigt de 2e en 3e chakra en brengt speelsheid en passie bij je teweeg. Ook je voorhoofdchakra wordt geactiveerd waardoor je helderheid, concentratie en focus toeneemt. Mogelijkheden borrelen in je op en je ontwikkelt snel inzicht in hoe je deze vorm kunt geven. Topaas versterkt dit proces door je groter en blijer van binnen te doen voelen; Tijgerijzer door je eigen kracht te activeren. Je voelt waar je heen wilt en beseft dat, ook jij, ruimte mag en wilt innemen. De energie van Elohim Rozenkwarts werkt kalmerend en verzachtend. Je wordt milder en liefdevoller naar jezelf waardoor de kriticus, die je telkens oordelend toespreekt aan invloed verliest. Tot slot nodigt Aventurijn je om op te staan voor jezelf en je te verbinden met hogere leiding.

Samen brengen de edelstenen je een gevoel van innerlijke vrede, kracht en ruimte. Je kunt jezelf aanvaarden in al jouw positieve en negatieve eigenschappen en op basis hiervan de wens voelen ontstaan om verder te groeien.

De volgende edelstenen werken goed bij "Geloven in jezelf".

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Geloven in jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Geloven in jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Geloven in jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Geloven in jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Geloven in jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?