Kunziet hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 14,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Liefdevolle geactiveerde Kunziet hanger

Deze Kunziet hanger met zijn zachte, liefdevolle Engelen energie brengt overgave aan het goddelijke en verbindt je direct met de Engelensferen. Kunziet wordt ook wel Venus steen genoemd. Vanuit een hoge liefdestrilling ontstaat inzicht in je eigen processen en heling bij het verwerken van oude karmische stukken. Kunziet hanger plaatst je bewustzijn in een hogere trilling, laat het hartcentrum ontwaken en helpt herinneren aan je eigen goddelijke vonk.

De Elohim roze violette edelsteen activeert je als angelic mens. Hij helpt je van Ontwaken, naar Verlichting naar Godrealisatie en stemt je af op je hoogste Venus-Liefdes- en scheppingskracht. Hij maakt Lichtvoetig. Het is een edelsteen die hoort bij het derde oog en hartchara. Kunziet helpt je om je dienstbaar op te stellen en bevordert het empathische vermogen. Kunziet brengt ratio en intuïtie in balans, stimuleert je om je gevoelens te uiten en beschermt tegen straling en negatieve energie of invloeden van anderen. Ook werkt ie op het hartchakra en derde oog.

Klachten verminderen met Kunziet:

De edelsteen Kunziet helpt tegen allerlei pijn soorten zoals, zenuwen (neuralgie) en gewrichtspijnen, tand of kiespijn, spierpijn, jicht, ischias, artritis en hernia. Hij vermindert spanning bij de hartstreek en helpt het lichaam te herstellen bij emotionele stress of zelfs een eetstoornis. De edelsteen Kunziet kan verlichting bieden bij depressie en stimuleert het afbreken van blokkades. 

Eigenschappen bevorderen met Kunziet:
De edelsteen Kunziet stimuleert het geheugen en de zintuigen. Hij bevordert de bloedsomloop, versterkt de hartspier en kan ondersteuning bieden bij het afvallen. Deze steen verlicht epilepsie en gewrichtspijn, weldadig bij psychische stoornissen en depressies, begeleidt de overgang van de ziel tijdens het stervensproces. Kunziet reinigt en heelt de aura en schenkt je kracht en acceptatie. Elohim Kunziet stimuleert ook puurheid, nederigheid, dienstbaarheid en tolerantie. 

Toepassing van Kunziet:
De edelsteen Kunziet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Kunziet wordt gebruikt bij healing, meditatie (bevordert diepe meditatie), massage of als edelsteentherapie

 

We lijmen de hanger met de hand, in plaats van deze te doorboren. Zo blijft het energieveld van de steen optimaal werkzaam.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?