Healing stenen

Healing edelstenen

De resonantie en vibratie van edelstenen worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helen, b.v. door chakra's te reiningen en balanceren, energieblokkades op te lossen, je bewustzijn te verruimen. Ze stimuleren je zelfhelende kracht, niet door alleen de symptomen aan te pakken maar ook door naar de oorzaak te gaan. Het is niet de stof die de grootste Kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van het kristal. En om dat te activeren moet de edelsteen tot zijn volledig potentieel geopend en geactiveerd worden in het 13-voudig bewustzijn. Elohim Bergkristal, Herkimer diamant, Toermalijnkwarts en Witte Topaas zijn krachtige healers, ieder op zijn eigen unieke wijze.

Bergkristal edelsteen is een steen met grote geneeskracht en doordat het zo zuiver en neutraal is, is ook bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Hij heeft een hoge trilling die door schaduwstukken heen kan dringen en bewustzijnsontwikkeling versnellen.

De Herkimer diamant edelsteen heeft een zeer hoge trilling en geeft energie. Hij activeert de lichtlichamen, heelt vorige levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie. Hij werkt bevrijdend op collectieve stukken en met name op het collectieve armoede bewustzijn. Herkimer diamant vergemakkelijkt bevrijding en transformatie.

Toermalijnkwarts is een aardende steen die het energieveld van het lichaam versterkt tegen invasies van buitenaf. Toermalijnkwarts verandert negatieve gedachten en energieën in positieve en laat spanningen verdwijnen. Op het psychische vlak integreert en geneest het schaduwenergieën.

Witte topaas geeft een kosmisch bewustijn. Hij helpt je om bewust te worden van het karmische effect van gedachten en daden, maakt daarmee je handelen eerlijker en draagt bij aan het zuiveren van emoties en daden. De edelsteen Witte Topaas versterkt ook de intuïtie en verwijdert stagnerende energie.

De volgende edelstenen werken goed bij "Healing stenen".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Healing stenen". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Healing stenen". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Healing stenen". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Healing stenen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?