Kosmische Vlam Carneool - M

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 79,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 10 x 7 cm | ca. 600 gram

Prachtige Carneool, geslepen in vlamvorm voor je volledig (kosmisch) potentieel.  

Jouw Goddelijke plan wordt realiteit met deze door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Carneool

De aardende en enorme vuurkracht van deze carneool vlam is fenomenaal. De hoogste bedoeling van het geactiveerde programma op deze spetterende Elohim edelsteen is om al je zieledelen, dimensies en Goddelijk Plan te downloaden en te ankeren tot diep in je lichaam en chakrasysteem. Daarmee komt alles wat je bent, tot het meest subtiele van je kristallijnen zelf, beschikbaar. Je wordt doorstraald met je Goddelijk en hoger dimensionaal Licht en Christuskracht waardoor je universele Wij-Hart wordt geactiveerd. Dit komt tot uiting in je spreken, gedrag en acties. Je wordt de grote Kosmische Mens die in alle dimensies tegelijk functioneert en verbonden is met alle (geziene en ongeziene) Rijken.

Je volledig potentieel, al je zieledelen, lichtlichamen en Gaven ankeren in je chakra's van kruin tot basis. Je voelt je hoger uitgelijnd, Goddelijk en kosmisch en tegelijkertijd aards gevuld door de geprogrammeerde Elohim Carneool vlam.

Heldere gaven en intuïtie versterken enorm door de Carneool Vlam

De Elohim Carneool vlam verhoogt de Lichtkracht en het trillingsgetal van je omgeving. Het bewustzijn in jou en je omgeving groeit en verruimt waardoor er steeds meer Wij-Liefdes-Kracht ontstaat. Een verruimde blik, meer liefde, grotere inzichten, en voorbij de sluiers van het onbewuste kijken, ontstaan. Een adelaarsblik en je heldere Gaven worden geactiveerd en krachtiger, je intuïtie wordt vele malen verfijnder als steeds meer van je hogere zieledelen binnen komen.

De Elohim edelsteen is een prachtige aanvulling op de E-cursus "Kosmisch Vuur 1"

Meer informatie over deze E-cursus is hier te vinden!

Oranje Carneool Vlam multidimensionaal geactiveerd

Zoals bij elke edelsteen kunnen ook bij de Elohim Carneool bol de kleuren en patronen variëren. De Elohim Carneool bol is heel geschikt om bijvoorbeeld in de huiskamer neer te zetten of mee te mediteren. Carneool is een stabiliserende edelsteen met veel energie, waardoor je je weer vitaal, gemotiveerd, blij en creatief voelt. Ook ondersteunt ie de seksualiteit.

Elohim Carneool edelsteen helpt bij eenzaamheid, ondersteunt seksualiteit en spontaniteit

Elohim Carneool edelsteen helpt bij gevoelens van eenzaamheid, afgescheidenheid, erbij willen horen en alle vormen van misbruik en relatie onzekerheid. Hij aardt, verankert en geeft weer kracht en zelfvertrouwen op relationeel en seksueel gebied. Hij geeft durf om ergens mee naar buiten te komen en je te laten zien.

Oranje Carneool Vlam is een krachtige beschermer tegen jaloezie, haat, woede en wrok

Emotioneel is het een krachtige beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel die van jezelf als van anderen. Ook versterkt hij je functioneren vanuit je buikchakra, spontaniteit, blijheid, naar buiten treden, actiever onder de mensen komen, opstaan en het uiten van je innerlijk kind gevoel. Hij is ook een Tweede chakra heler.

Fysieke werking oranje Carneool Vlam

 De Elohim Carneool is ook goed voor vruchtbaarheid, bij reuma en suikerziekte en zenuwpijnen.
Hij helpt bij een betere doorbloeding, spataderen reuma, gewrichtsklachten en darmwerking.

Vindplaats Carneool

Carneool wordt gevonden in India, Brazilië en Uruguay.

Chakra En Carneool

Relatie chakra, heiligbeen chakra, tweede chakra

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?