Rozenkwarts Sculptuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Gaia's Droom - edelsteenset voor natuurwezensmalijn

Gaia's Droom - edelsteenset; natuurwezensaantrekken

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
Van € 112,50 voor € 94,50
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 9 cm
€ 124,00
€ 73,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 9 x 6 cm

Prachtige Rozenkwarts sculpturen

Elohim rozenkwarts geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in huis of slaapkamer, kantoor of praktijk. Voor jezelf of als liefdevol cadeau voor allerlei gelegenheden. Het is een heel mooi en symbolisch geschenk voor mensen die gaan samenwonen of als bruidsgeschenk.

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, eigenliefde, helen kindertijd en innerlijk kind, zachtheid, schoonheid, heft emotionele blokkades op, bevordert transformatie en zelfacceptatie.

Ook is rozenkwarts een ideaal geboortegeschenk omdat het alle goede eigenschappen van onze planeet aarde in zich draagt. Een brok(je) Rozenkwarts kan in de baby- of kinderkamer of in het ledikantje aan het voeteneinde worden gelegd voor een zachte en liefdevolle sfeer en een beschermende rust.

Fysieke werking van Elohim Rozenkwarts

Rozenkwarts werkt gunstig op borst-longkwalen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt bloedsomloop en het Hartchakra.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?