Amethist Cluster/ Geode Staand - Merlin bewustzijn, Magisch Kind

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 65,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 750 gram

Prachtige en unieke Amethist geode cluster. Door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Merlin energie.

Prachtige Elohim Merlin Amethist cluster met fonkelende paarse punten. Geopend en geprogrammeerd met het Merlin-Merlina programma door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld.

Elohim Merlin Amethist geode verhoogt je trilling naar meesterschap, je engelen-wezen.

Verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je magisch Christuskind. Hij maakt licht, zorgeloos en blij.

De Merlin Amethist geeft je eindeloos vertrouwen in de uitkomst van je wensen.

Hij helpt je gevoelens en gedachten vanuit zwaarte en onmogelijkheden zien, te stoppen. Deze Amethist geode tilt je op in zorgeloze creatiekracht en het verwachten van een positieve uitkomst.

Elohim Merlin Amethist is overladen met toverdust (toverstof), speelsheid en blijheid en trekt ook elfen aan!

Hij schenkt je het geluk en de blijde verwachting van een kind. Je magisch Christuskind, dat nooit de Goddelijke Stroom blokkeren kan en één is met de creërende, wensende lichtmeester in jou, maakt, dat alles wat nodig is, uit kan komen. Het zendt geen tegengestelde gedachten uit.

 

Verbinding met je innerlijke speelsheid, magisch kind

Door de Merlijn Amethist geode kom je ook meer in verbinding met je innerlijke speelsheid, magisch kind en de natuurkrachten. Het zien van onmogelijkheden of beren op de weg lost op. Je kunt je diepste verlangens creëren en je (relatie en werkzaam) leven inrichten als medeschepper met Merlin-Merlina.

Je zult er versteld van staan hoe moeiteloos alles gaat

Ook kan het zijn dat je nog meer magische tools van Merlin-Merlina ontvangt. Zoals energetische kristallen en healingtools. Verdere verdieping van deze Merlin magie en tools krijg je tijdens de E-cursus Magic Merlin Healer. Ook kun in de helende Krachttuin van Merlin zitten tijdens een Elohim verblijf of workshop.

De energie van de Merlijn Amethist zorgt voor een warme, geborgen liefde in je buik. Moeten en ‘willen’ lossen op.

Deze Merlin Amethist is een zeer veelzijdige, krachtige en beschermende steen met een zeer hoge spirituele vibratie. Elohim Merlijn Amethist werkt kalmerend en beschermt tegen energetische aanvallen en het blokkeert aardstralen, geopathische belasting en negatieve energieën in de omgeving.

Elohim Merlijn Amethist bevordert hogere bewustzijnservaringen en meditatie en het verhoogt het spirituele bewustzijn.

Rust, dieper inzicht, beter concentratie en een betere beheersing van je vaardigheden nemen toe. Het bevordert liefde voor het goddelijke en spirituele en geeft inzicht in de ware aard ervan. Onzelfzuchtigheid en spirituele wijsheid nemen toe als je deze amethist in je ruimte zet. Elohim Merlin Amethist vergroot tevens je geestelijke gaven.

Amethist verhoogt de liefdesenergie in huis en het helpt bij het neerzetten in wie je werkelijk bent.

Ook zorgt amethist voor evenwicht en verbinding tussen het fysieke, geestelijke en emotionele lichaam en verbindt ze met het spirituele. Amethist reinigt de aura, zet negatieve energie om en het stimuleert het kruinchakra.

Scroll naar beneden voor het filmpje over de Elohim Merlin amethist

Door Joke ELZiam Nootebos met Merlin energie geprogrammeerde Amethist cluster.

Deze edelsteen is een prachtige aanvulling op de e- cursus Magic Merlin Healer. Klik hier voor meer informatie.

De energie van de Merlijn Amethist zorgt voor een warme, geborgen liefde in je buik. Moeten en ‘willen’ lossen op.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?