Inspiratie en ideeën

Edelstenen die je inspiratie en nieuwe ideeën brengen

Inspiratie krijg je zomaar. Ineens, tijdens een wandeling or terwijl je onder de douche staat komt een idee of impuls in je op. Je voelt het borrelen in je buik en je intuïtie vertelt je dat dit de moeite waard is om verder uit te werken. Hier wil je je energie en aandacht aan besteden! Olivijn, Kunziet, Smaragd en Chalcedoon dragen bij aan dit creatief proces.

Olivijn brengt je sprankeling vanuit je buik en verbindt dat met doorstroming in je hersens. Zo wordt je creativiteit gekoppeld aan je denken. Kunziet ruimt blokkades op en brengt je meer durf en zelfvertrouwen. Hij doet je resoluter en doortastender voelen in het uitwerken van je ideeën. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Hij vergroot geestelijke vermogens, bevordert onderscheidingsvermogen en verbreedt de visie. Hij helpt je inzien hoe je je inspiratie handen en voeten kunt geven. Blauwe Chalcedoon is een creatieve steen die de geest openstelt voor nieuwe ideeën en je helpt spelen met mogelijkheden en nieuwe situaties.

Samen moedigen deze stenen om achter je ingaven te staan. Ze laten je voelen dat jouw creatieve inzichten waardevol zijn en stimuleren je om deze verder de wereld in te brengen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Inspiratie en ideeën".

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Inspiratie en ideeën". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Smaragd

De kristalsoort "Smaragd" werkt bij "Inspiratie en ideeën". Hieronder een aantal producten met een "Smaragd" (kristalsoort).

Smaragd hanger
€ 14,00

Peridot (Olivijn)

De kristalsoort "Peridot (Olivijn)" werkt bij "Inspiratie en ideeën". Hieronder een aantal producten met een "Peridot (Olivijn)" (kristalsoort).

Olivijn (Peridot) hanger

Olivijn (Peridot) hanger

ca. 1 - 2 gram
€ 29,00

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Inspiratie en ideeën". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?