Kritiek, omgaan met

Edelstenen die je helpen om beter om te gaan met kritiek

Misschien vind jij het, net zoals veel mensen, niet makkelijk om kritiek te ontvangen. Wanneer iemand je vertelt wat je beter kunt doen of wat er zou moeten veranderen, kan dat tot het gevoel leiden dat je niet goed genoeg bent. Je wordt emotioneel of boos; je schiet in de aanval of verdediging. De Elohim edelstenen Kunziet en Citrien helpen je om de rust in jezelf te hervinden, afstand te scheppen en op een constructieve wijze naar kritiek te kijken: Kan je er iets mee of gaat het meer over diegene die het zegt dan over jou?

De zonnige, vitaliserende kracht van Citrien helpt je om je energie voldoende naar buiten gericht te houden en het positieve in jezelf en de situatie te blijven zien. Dat zorgt ervoor dat je kritiek minder naar binnen zuigt, vasthoudt en stapelt. Kunziet is een zeer spirituele steen met een heel hoge trilling. Hij bevordert introspectie en het vermogen opbouwende kritiek te verwerken waardoor je zelf de verantwoording pakt en sneller door processen heen gaat.

De volgende edelstenen werken goed bij "Kritiek, omgaan met".

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Kritiek, omgaan met". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Kritiek, omgaan met". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?