Lichamelijke reiniging

Edelstenen die je helpen om je lichaam te reinigen (detox, kuur)

Wil je jouw lichaam en geest ontdoen van afvalstoffen of giftige stoffen dan kunnen Elohim Bergkristal, Zwarte Toermalijn of Jade je daarbij helpen. Je kunt ze dagelijks gebruiken of ter ondersteuning tijdens een detox programma (kuur).

Elohim Bergkristal helpt door zijn hoge trilling om vastzittende en geblokkeerde energie, emoties en overtuigingen los te maken en trekt hogere energieën aan. Daarmee reinigt hij lichaam, ziel en geest. Je kunt helend kristalwater van maken door de edelsteen in een glazen kan met 1 liter (leiding-of beter nog: bron-) water te leggen en dit zes uur of langer in het licht (vensterbank) te laten staan, niet bij elektrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeelt, 2-4 glazen. 

Zwarte toermalijn verbindt diep met de moeder aarde energie waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen en zware energie en spanning wordt afgevoerd. Zwarte toermalijn zet de nieren aan en reinigt het lichaam van straling van elektrische apparaten. Ook deze edelsteen kan als helend kristal elixer gebruiken.

Elohim Jade werkt sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam via nieren, darmen en huid. Hij heeft ook een positieve werking op de bijnieren en blaas.

De volgende edelstenen werken goed bij "Lichamelijke reiniging".

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Lichamelijke reiniging". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Lichamelijke reiniging". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Jade

De kristalsoort "Jade" werkt bij "Lichamelijke reiniging". Hieronder een aantal producten met een "Jade" (kristalsoort).

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Bewuste keuze?