Gaia's Droom - complete set

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Houten Boomschijf
€ 6,95
€ 94,50
€ 112,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
 aanbieding geldig t/m 23-01-2030
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk (800 gram)

Gaia’s oorspronkelijke natuurblauwdruk en power grid - Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen!

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelsteen set sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de Gaia's droom tuinedelstenen set actief.

Natuurvortex in huis en tuin, natuurspirits aantrekken 

Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld.

De set activeert alle natuurwezens uit het gebied in opdracht van Gaia. De plek waar je de geactiveerde edelsteen neerlegt wordt een Krachtplaats.

Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

Gaia en de natuurrijken helpen

Alle 3 soorten edelstenen als set activeren de Gouden Natuur blauwdruk. Je kunt deze aanschaffen als je Gaia en de natuurrijken wilt helpen en van je huis-tuin een natuur krachtplaats wilt maken (je kunt ze ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt). Voor de losse edelstenen zie de gerelateerde producten.

Verschil 13 dimensionaal geactiveerde Rozenkwarts, Bergkristal en Toermalijn

Daarbij is de Rozenkwarts het sterkst als verbinder, de Bergkristal eenheidskristal als (kristallijnen) Lichtbrenger die de hogere Deva aansluitingen en eenheid als in Lemurië brengt en de zwarte Toermalijn is het meest heilzaam voor goede grond, de dieren en biotoop.

Gebruiksaanwijzing Gaia's Droomset

Leg de edelstenen van Gaia's Droomset intuïtief in je tuin of op je balkon.

Gaia's Droom edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia

Deze blauwdruk is van vóór Atlantis en de eenheid met de natuurspirits.

De edelstenen activeren alle natuurwezens uit het gebied in opdracht van Gaia.
De plek waar je de geactiveerde edelsteen neerlegt wordt een krachtplaats.

Jouw edelsteen activeert alle kabouterwegen en elfenpaden weer en verbindt zich voor dit doel met de andere geactiveerde stenen. Des te meer huizen en tuinen voorzien zijn van dergelijke stenen, des te meer natuurwezen volkeren opstaan om zich wereldwijd en massaal te verenigen.

Natuurwezens en Gouden Tijds matrix bij je huis

Grote kobolden en Atlantische elfen, de grote enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen maar ook sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verenigen. Een bijzonder welzijn effect in je eigen omgeving zal samen met dat van anderen de Gouden Aarde activeren.

Planeet-energieën worden ook wakker door jouw edelsteen en activeren de mineralen diep in de grond, vogels beantwoorden de nieuwe uitstraling van Gaia en trekken nog meer vreugdelijnen door de lucht. Net als jij zullen ze resoneren met de engelen, de harmonie der sferen en de vereniging van alle Rijken.

Met genoeg wereldwijd verspreide edelstenen zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking geven aan een paradijselijke natuur, groter dan alleen de Aarde.


Wat kun je ervan merken:

 • De energie in jouw tuin, huis en verdere omgeving verhoogt
 • Langzaam en subtiel ontstaat meer paradijselijke harmonie en vrede in jezelf, met elkaar en meer verbinding met de natuur(wezens). Dit zal zich verspreiden en uitbreiden
 • Oude energie wordt uitgezuiverd, het maakt plaats voor de nieuwe interne en externe eenheids energie
 • Ik-gevoel en denken verruimt heel subtiel naar meer wij-gevoel
 • De eenheidsenergie op de edelstenen opent mensen, dieren en plantenwezens op een dieper en meer verbonden liefdesniveau
 • De samenwerking die er heel vroeger bestond tussen mensen en natuur(wezens) die door de eeuwen heen zo geschaad is, herstelt
 • Je zult merken dat je tuin meer bezield is, dat jij er vaker wilt zijn en dat je gepassioneerd wordt om je tuin met liefde te verzorgen
 • Er staat een kristallijnen lichtkoepel voor je huis en tuin en die is ook ondergronds
 • Verbindingen met de sterren en planeten, de sterrenvolkeren worden opnieuw bekrachtigd zoals aan het begin der tijden. Dit maakt dat je tuin, omgeving en alle wezens daarin, langzaam meer gaan stralen
 • Een natuur krachtplaats ontstaat
 • De grondsoort, de mineralen erin, de dieren, ondergronds en boven de grond, de vogels vitaliseren en alles gaat samenwerken. Ook met de mensen en bovenwereld, alles wordt afgestemd op elkaar.
 • Je zult merken dat je makkelijker kunt communiceren met alle natuurwezens in je tuin, dat je healing of boodschappen zult ontvangen over eenheid en samenwerking, jouw ontwikkeling zal zich verdiepen.
 • Kortom jouw tuin wordt een eenheidskrachtplaats die mensen (waaronder jijzelf), dieren en aarde optilt en helpt in het transformatie proces waar wij allen inzitten. Win-win-win dus voor allen.
 • Een eenheidskrachtplaats, verbonden met andere krachtplaatsen, een netwerk met als fundament onvoorwaardelijke liefde.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?