Tea Tree etherische olie 10 ml

Tea Tree etherische olie 10 ml
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 10,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 40 gram

Etherische olie tea tree

Geopend en geactiveerd

  • Weerstand
  • Anti-viraal
  • Anti-bacteriëel
  • Ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten
  • Soepele spieren 

Let op: kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid.

Inhoud: 10 ml

Voor informatie gebruik, lees hier verder

Enkele tips om Tea tree olie te gebruiken.

 

Luchtwegen, keel, kiezen en darmen

Gorgel met tea tree in een glas water bij keelontsteking of kiespijn. Drink water met tea tree om je darmen infectievrij te houden. Houdt virussen en bacteriën uit je luchtwegen door enkele druppels achter de oren, op het keelkuiltje, de holtes of longen aan te brengen. Eventueel verdunt in een olijfolie als je huid snel irriteert.

Luis op kamerplanten en moestuinplanten:

Meng wat etherische tea tree olie in een spuitflacon met water

Vloeren reinigen:

Als je na het reinigen van de vloer een paar druppels Tea Tree olie in het spoelwater doet, zorgt het voor een fris en zuiver resultaat.

Pleisters:

Soms zijn de kleefresten van een pleister moeilijk te verwijderen.

Wrijf een druppel Tea Tree olie op de plek en je wast er daarna alles af.

Sleutels:

Smeer een paar druppels van een mengsel van Tea Tree olie met olijfolie (50/50) op je sleutels en steek ze vervolgens in het slot. Zo wordt het slot gesmeerd en zal het gemakkelijker gaan.

Pedaalemmer:

Voor de hygiëne en om lekker te laten ruiken: schud twee druppels Tea Tree olie en twee druppels lavendel olie in de pedaalemmer.

Voorjaarsmoeheid:

In een aromalampje een paar druppels Tea Tree olie en een paar druppels Geranium of Sinaasappel olie verdampen doet wonderen.

Reisziekte:

Doe een druppel Tea Tree olie aan de binnenkant van de pols.
Wrijf dit licht in of geef constant een lichte druk op deze plaats, wat voor jezelf het fijnste voelt en tel terug vanaf honderd.
Houd je ogen recht vooruit en ontspan.
De wrijvende beweging in combinatie met de geur kunnen je werkelijk helpen. Lavendelolie kan hier ook voor worden gebruikt, wat je zelf prefereert.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?