Reuma (artritis en artrose)

Edelstenen die reuma, artritis en artrose verlichten

Heb je langere tijd pijnlijke of stijve gewrichten en spieren of zijn jouw gewrichten gezwollen? Dit kan wijzen naar een van de honderd verschillende vormen van reuma, waaronder artritis en artrose. Je kunt Elohim Malachiet, Barnsteen, Fluoriet or Toermalijnkwarts gebruiken om de pijn en stijfheid te verlichten.

Energetisch gezien laat reuma je zien dat je te zware lasten tilt; jij denkt te veel te moeten doen en gaat lang door, zonder jezelf de warmte en liefde te geven die je nodig hebt. Diep in je zit de overtuiging dat het leven zwaar en moeilijk is en dat een mens niet in staat is zijn eigen leven te bepalen.

Barnsteen helpt je om het leven meer van de zonnige kant te zien. Hij verwarmt je geest en verwarmt ook je gewrichten en spieren zodat ze vitaler aanvoelen. Het hoge kopergehalte van Elohim Malachiet helpt bij het afdrijven van urinezuren en helpt zo bij reumatische aandoeningen, de gewrichten worden soepeler. Fluoriet edelsteen brengt je op een zachte, maar toch snelle manier bij je kern. Hij geeft je het inzicht en de moed om die patronen te doorbreken waarin je vastzit en heeft tevens een belangrijk heling effect op de botten en gewrichten. Ook het lichtende Toermalijnkwarts helpt je om uit vicieuze cirkels en slachtofferschap te stappen. Hij helpt je om spanningen en verdriet los te laten en brengt een hogere trilling naar pijnlijke gewrichten of spieren.

De volgende edelstenen werken goed bij "Reuma (artritis en artrose)".

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Reuma (artritis en artrose)". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Malachiet

De kristalsoort "Malachiet" werkt bij "Reuma (artritis en artrose)". Hieronder een aantal producten met een "Malachiet" (kristalsoort).

malachiet knuffelsteen

Malachiet knuffelsteen

ca. 23 - 27 gram
€ 12,50
Malachiet hanger
€ 10,50

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Reuma (artritis en artrose)". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Reuma (artritis en artrose)". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?