Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Zilveren ketting - 60 cm
€ 22,00
Zilveren ketting - 50 cm
€ 19,95
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Jade Draak Chi

Jade Draak Chi

30 x 6 x 21
€ 785,00
€ 14,95
€ 17,20
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur (8 gram)

Deze mooie woestijnroos hanger is heerlijk om te dragen, zowel om de fijne energie en de heerlijke lavendel geur die het verspreidt.

Druppel simpelweg om de paar dagen enkele druppeltjes geopende en geactiveerde lavendel olie op de woestijnroos en je draagt de heerlijke geur bij je.

De Elohim woestijnrooshanger heeft de volgende werking:

Het opent je hart chakra voor onvoorwaardelijke liefde en acceptatie voor jezelf en de omgeving. De energie van de woestijnroos bekrachtigd je ware zelf en (ziele)kwaliteiten. Elohim woestijnroos staat ook bekend om zijn zuiverende en beschermde werking tegen elektromagnetische en computer straling.

De hanger houdt je gecentreerd en dicht bij jezelf te midden van drukte en andere mensen. Ook kalmeert het je (denk)hoofd en doorbreekt hardnekkige gedachte patronen.

Geopende en geactiveerde woestijnroos helpt engelenenergie in je persoonlijkheid te aarden.

In combinatie met de lavendel zorgt de woestijnroos aanvullend voor ontspanning, versterkt en beschermd je aura en vitaliseerd.

Inhoud pakketje:

  • Geopende en geactiveerde woestijnroos
  • Korfje
  • zwart koordje
  • 10 ml geopende en geactiveerde Bio lavendel etherische olie

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Welke edelsteen past bij jou sterrenbeeld?

sterrenbeeld schorpioenEdelstenen en sterrenbeelden (horoscoop) zijn energetisch nauw met elkaar verbonden. De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven.

Klik hier om per sterrenbeeld te lezen welke Elohim edelstenen het beste bij jou past

 

 

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?