Crystal Home & Office Healer - Amethist

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

gewicht: 490 gram

Wonen en werken in een omgeving met een hogere, liefdevolle lichtfrequentie en positiviteit 

Scroll naar beneden voor het introductiefilmpje.
Crystal Home en Office Healer - Amethist - 30% korting bij aankoop van 3 of meer flessen.

De edelstenen in de fles brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en werkplek. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijdsmens om te gaan met astrale of duale sferen en stralingen. Ze ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij stralingsklachten als magnesium tekort, spanning, spier-, gewricht-, rug- en hartklachten, vermoeidheid, kanker, staar, angsten of depressie. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en werk. Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. Kinderen en dieren kunnen daarbij angstig, kwetsbaar en onzeker worden. De Crystal Home en Office Healer voegt Lichtkracht toe en maakt de energie en sfeer positief, stralend en gezond. Hij is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter.

Klik hier voor gebruiksaanwijzing en meer info

Tip:

Draag buiten de deur een kristallen beschermingsbuisje en drink veel Elohim elixer water
Ben je gevoelig voor aardstralen en sferenbelasting, ook als je op visite gaat, winkelt en op je werkplek zit? Draag een aurabescherming in de vorm van een klein geprogrammeerd buisje met beschermende kristalletjes, die ook jouw innerlijke blijheid en lichtkracht verhogen en je mannelijke en vrouwelijke energie balanceren. Drink veel Elohim edelsteen elixer dat je zelf kunt maken want je lichaam (en psyche) kunnen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Home & Office Healer!


Extra werking amethist edelstenen:
Helpt bij jezelf te blijven ontspannen functioneren, basisrust, bescherming tegen wat teveel is of nu niet opgelost hoeft te worden. Spiritualiteit wordt meegenomen in aarding. Er zijn voor de ander maar in balans met jezelf.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

elfentuin.jpg

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren