Tijgeroog knuffelsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

gewicht: 32 gram

Tijgeroog verbind je met de krachten van de Egyptische goden Ra en Bastet en combineert op deze wijze de aarde energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat van zijn te wekken die toch geaard is. Hij is een talisman of geluksbrenger. Tijgeroog helpt bij het verkrijgen van inzichten in geestelijke manipulaties van jezelf of door de omgeving. Als je hem combineert met Barnsteen waarbij je de Tijgeroog op het derde oog legt en de barnsteen op de zonnevlecht, worden manipulaties gekeerd en genezen. Tijgeroog versterkt paranormale gaven, helpt doelen te bereiken en stimuleert de zuivere intenties. Fysiek bevordert tijgeroog de genezing van gebroken botten, de ogen, keel, longen en darmen en ook de geslachtsorganen. Hij beschermt de aura en geeft veel zelfvertrouwen. Tijgeroog is een goede steen voor pubers. Zonnevlecht en basischakra heler.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren