Golden healer, Golden lemurian kwarts knuffelsteen

Golden healer, Golden lemurian kwarts knuffelsteen
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 17,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 135 gram

Golden healer, Golden lemurian kwarts is een kristal met een zeer hoge vibratie.
Door het ijzerhoudende mineraal in dit kristal kunnen je hogere lichtlichamen goed aarden. Hij brengt het kruinchakra en het basischakra bij elkaar. Golden lemurian kwarts is een steen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk.

De golden healer, Golden Lemurian is een spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Heft blokkades op. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Golden lemurian kwarts is verbonden met de Hathors. Dit ras komt van Venus en geneert enorme liefdesvelden en helende frequenties. Daarom werd Golden lemurian kwarts in het oude Egype ook veel gebruikt voor klank en kleur healing.

Golden healer, Golden lemurian kwarts helpt je om je volledig potentieel hier op aarde te leven en verruimt en vergroot je (kosmisch) bewustzijn. Dit kristal bevat zeer hoge frequenties aan Chi (levenskracht).

Prijs is per stuk.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren