Transformatie en Verlichting: bio zelfrealisatie tinctuur-mix

Transformatie en Verlichting: bio zelfrealisatie tinctuur-mix
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 39,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 100 gram

Zelfrealisatie tinctuur: Transformatie en Verlichting

De krachtige bio transformatie mix opent je kristallijnen zelf en lichaam en reinigt doeltreffend tegen vermoeidheid, ziekte en zwaarte.

De tinctuur brengt uitzicht, zorgeloosheid, opent je hartgevoel, verdiept je aarding, geeft richting en lijnt je hoofd uit met het Licht.
Ze verlicht je oude zelf, je karmische relatie(s), verdriet, verwarring of geloof in tekorten.
Je ziel en lichtlichamen ankeren veilig op je fysieke lichaam.
Je Goddelijk Zelf doorstraalt je persoonlijkheid, gevoel en gedrag.

De tinctuurmix (50ml) bestaat uit de volgende biologische Elohim zelfrealisatie tincturen:

Trollenbos - vrijheid bio tinctuur

Zonnevlecht - volledig potentieel bio tinctuur

Hartchakra - dienstbaarheid bio tinctuur

Keelchakra - over de regenboogbrug bio tinctuur

Kristallijnen Wezen - Christusbewustzijn bio tinctuur

Neem 10 tot 15 druppels, 1-3x p.d. en/of draag het flesje bij je.

Voor de uitgebreide werking scroll je naar beneden.

De krachtige tinctuurmix  (50ml) bestaat uit de volgende biologische Elohim zelfrealisatie tincturen.

Trollenbos - vrijheid 

 • Hoofd loslaten, ongedwongen "Al wat is" aanvaarden
 • (onbekende) Angst, onzekerheid, weinig eigenwaarde, geloven in te-korten en onmogelijkheden i.p.v. mogelijkheden,
 • Jezelf vergelijken met anderen, ziekte en zorgen, twijfelen aan jezelf, boosheid, vermoeidheid, schaduw, dromen en onrust transformeren als voedsel voor de Trollen.
 • Collectieve velden, oude karmische en familie patronen, genetische en DNA blokkades zuiveren tot aan de Oorsprong vanuit je cellen en lichtlichamen-DNA (12 strengen)!

Zonnevlecht - volledig potentieel

 • Krachtige, non duale basis en persoonlijkheidsstructuur
 • Scheiding lost op tussen gewone en Goddelijke Zelf
 • Zonnigheid en zonnelogos (Horus, Ra, Isis =-Geestelijk verlicht Bewust) 
 • Gouden Tijd, volledig potentieel en wij-gevoel wordt voelbaar in lichaam

Hartchakra - dienstbaarheid

 • Oplossen huidige liefdessituaties en (oude) hartepijnen
 • persoonlijk hart gaat samenwerken met Universele Hart
 • Hogere leiding ankert in basis-zonnevlecht en maakt hart en innerlijk kind veilig
 • Transparant en open van hart kunnen blijven in moeilijke of heftige situaties

Keelchakra - over de regenboogbrug

 • Spreken, creëren vanuit je innerlijke autonomie en Bron
 • Houvast vinden in het onbekende 
 • Innerlijke Waarheid en Leiding volgen
 • Uitlijning, op blauwdruk ankeren, in al je dimensies bewust leven
 • Overstijgen angst- en verdriet-celherinneringen

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn

 • Je puurheid, onschuld, zuiverheid, echtheid, naaktheid en innerlijk lichtwezen
 • Je volledig en eeuwig Zelf, Ik Ben, verlichting, Kristallijn Wezen
 • Zuivering fysiek, genetisch, DNA, zielefamiliepatronen, karmisch
 • Niet kleven aan kleine zelf en onzekerheid
 • Leven vanuit  grote Zelf, "Zijn" en zelfloosheid

Deze samengestelde mix  is ook een onderdeel van de DNA Healingsset "Van kleine zelf naar Ware zelf"

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Gebruiksaanwijzing en informatie zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier alle informatie en de gebruiksaanwijzing.

Wat zijn zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats?

De Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze ankeren je Oorspronkelijke Al-Eenheidsveld en trekken dit door tot diep in je lichaam als je de tinctuur inneemt of bij je draagt (en/of de tuinen bezoekt). De tincturen dragen het Oorspronkelijke Kosmische Liefdes-Bewustzijnveld zowel als de multidimensionale Aarde-Krachten voor je verlichtingsweg, levensbestemming en sprituele ontwikkeling, op je over. Ook de healing en zuiverings energie die  in de helende tuinen sterk voelbaar is, doet zijn werk in de tinctuur.

Hoe de helende energie in de flesjes is ontstaan

De energieoverdracht van het Universele Eenheid-Liefdesveld in de flesjes (geankerd op biologische graanjenever) wordt gedaan door Joke ElZiam Nootebos. Zij belichaamt de hogere dimensies en verlichte staat. Joke werkt vanuit roeping. Ze werkt samen met de Bovenwereld en Gaia (Moeder Aarde) voor de nieuwe Aarde en verlichte Mensheid.  De bezoekerstuinen en zelfrealisatie tincturen zijn vanuit deze roeping en de Bovenwwereld oproep, ontstaan.

Wat brengt het je

De zelfrealisatie tincturen helpen je te worden Wie je werkelijk Bent, helemaal Heel, Gevuld en Volledig. Je zult op alle lagen als een stralende Engel op Aarde kunnen zijn en jezelf en je  (relatie en werk-) omgeving daarin meenemen. Je zult, stap voort stap tevens leren, vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je ontwikkelt je gaandeweg voorbij het kleine zelf.

De Elohim Krachtplaats tincturen ondersteunen; spirituele groei, verlichte interne en externe relatie(s), chakra ontwikkeling, heldere gaven, innerlijk kind, levensbestemming, het kristallijnen Zelf, de ziel, de Pillar of Light, het werken en in relatie zijn vanuit gezondheid, hart, ziel en het Ware Zelf. De tincturen zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, relationeel, fysiek en zelfs in het DNA. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

De verschillende soorten Elohim energie-bezoekerstuinen en de Bio zelfrealisatie tincturen werken in op verschillende levensgebieden, ontwikkelingsfases en thema's en zijn voor iedereen bedoeld die werkelijk verlangt zichZelf te Zijn en (een deel van)  de Weg te gaan!

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf!


klik hier voor alle soorten zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats tuinen

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

TuinactivatieTijdens deze 2 daagse beroepsopleiding wordt jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en transmissies over de toepassing van producten als Elohim zelfrealisatietincturen, Lichtwesen essences, kristallen, edelstenen, Elohim deva kruidentincturen, etherische oliën of Bachbloesems. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijzen en geneesmiddelen kennen en adviseren. Je kunt dit direct na afloop toepassen in een zelfstandige praktijk. Net als je opgedane kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling en nog veel meer.

Lees meer over de weekendopleiding 'Hoger dimensionale natuurgeneeskunde'.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren