Trauma's

Ondersteuning door edelstenen bij trauma en pijn

Traumatische ervaringen kunnen intens ingrijpen in het leven van een mens. We spreken van een trauma als er een diepe verwonding ontstaan is na een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Elohim Rozenkwarts, Obsidiaan, Rhodochrosiet en Malachiet helpen je om je weer opnieuw veilig te voelen in jezelf en met hernieuwde moed deel te nemen aan het leven.

Rozenkwarts beschermt wat kwetsbaar is en maakt weerbaar. Hij is zacht voor je innerlijk kind, kalmeert en biedt troost bij zorgen en verdriet en brengt vertrouwen bij angsten en fobieën. De steen helpt je opnieuw van jezelf te houden na een traumatische ervaring. Obsidiaan heeft een sterk aardende werking en houd je met beide voeten op de grond. Het is een krachtige steen die je direct naar de kern van iets brengt. Hij absorbeert stress, angst en trauma's en heft innerlijke blokkades op. Hij verlicht spierspanning en verkramptheid, maakt je buik zacht en ondersteunt helingsprocessen. Rhodochrosiet helpt je om vanuit een liefdevolle stroom de waarheid over jezelf en anderen naar boven te halen. Hij helpt je om pijnlijke gevoelens te accepteren en (weer) van jezelf te gaan houden. Hij werkt stemmingsverbeterend en geeft je durf om opnieuw het leven aan te gaan. Ook beschermt hij tegen nachtmerries, angsten en remmingen en werkt hij genezend bij seksueel misbruik. Malachiet is een beschermende steen en absorbeert negativiteit en vervuilende energieën. Hij stimuleert daadkracht bij het oplossen van je problemen en helpt bij het doorbreken van oude patronen. Tegelijkertijd biedt hij veiligheid door je zelfliefde te vergroten en helpt hij je innerlijk kind te helen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Trauma's".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Trauma's". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Trauma's". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Obsidiaan

De kristalsoort "Obsidiaan" werkt bij "Trauma's". Hieronder een aantal producten met een "Obsidiaan" (kristalsoort).

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00

Malachiet

De kristalsoort "Malachiet" werkt bij "Trauma's". Hieronder een aantal producten met een "Malachiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?