Gaia's Droom - edelsteenset; natuurwezens aantrekken

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 99,96
€ 119,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
 aanbieding geldig t/m 23-01-2030
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk (800 gram)

Gaia’s oorspronkelijke natuurblauwdruk en power grid - Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen-set: de Gaia's Droomset!

De drie samenwerkende edelstenen maken van je huis en tuin een natuur-krachtplaats en trekken de grote Natuurspirits en kleinere natuurwezens aan!
Soms zijn er niet altijd Rozenkwartsen verkrijgbaar die zo roze zien als op de foto. In dat geval zijn ze lichter maar hun werking is er niet anders door.

Middels deze, door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, geprogrammeerde Elohim edelsteen set sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin! De Rozenkwarts, Toermalijn en Lemurisch Bergkristal hebben daarvoor ieder een eigen programma aan Krachten en werken tevens onderling samen. Samen met jou creëren ze zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en de engelen en Deva-Rijken, worden door de Gaia's Droom tuin-edelstenen set actief.

Natuurvortex in huis en tuin, natuurspirits aantrekken 

Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. (dit te programmeren vraagt mij, Joke, altijd heel veel Kracht maar is bijzonder mooi om te mogen doen.)
Ook een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door Gaia's Droomset en het programma op de edelstenen. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de engelen- en naturuwezen-werelden.

De set activeert alle natuurwezens uit het gebied in samenwerking met Gaia en haar oorspronkelijke blauwdruk. De plek waar je de geactiveerde edelstenen neerlegt wordt een Krachtplaats voor de natuur.

Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen-set.

Gaia en de natuurrijken helpen

Alle 3 soorten edelstenen als set activeren de Gouden Natuur blauwdruk. Je kunt deze set aanschaffen als je Gaia en de natuurrijken wilt helpen en van je huis-tuin een natuur krachtplaats wilt maken (je kunt ze ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt).

Verschil 13 dimensionaal geactiveerde Rozenkwarts, Bergkristal en Toermalijn

Daarbij is de Rozenkwarts het sterkst als harmonische liefdesverbinder en activeerder van je Ware Natuur. De Lemurische Bergkristal werkt o.a. als eenheidskristal, als (kristallijnen) Lichtbrenger die de hogere Deva aansluitingen en eenheid als in Lemurië brengt. Ook activeert ie een kristallijnen koepel over je huis en tuin en werkt ie samen met de vogel- en engelenrijken. De zwarte Toermalijn is het meest heilzaam voor goede grond, de dieren in de aarde en de hele biotoop.

Gebruiksaanwijzing Gaia's Droomset

Leg de edelstenen van Gaia's Droomset intuïtief in je tuin of op je balkon.
Je hoeft ze niet te ontladen of op te laden. Het is oke als je ze toch wilt afwassen.

Tip; als je je ontvankelijk kunt instellen kun je proberen de door hen aangetrokken orbs (lichtbollen) te fotograferen. Vaak zie je die niet met het fysieke oog maar wel op een foto. Je vraagt vooraf de engelen en natuurwezens te verschijnen als orbs op je foto en opent je lichaam terwijl je fotos neemt in d ebuurt van de stenen. Als je niks ziet van orbs op je foto, of vergroot op je computer, wil dat niet zeggen dat het programma op de edelstenen niet werkt. Daarover hoef je je geen zorgen te maken.

Gaia's Droom edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia

Deze blauwdruk is van vóór Atlantis en de eenheid met de natuurspirits.

De edelstenen activeren alle natuurwezens uit het gebied en de natuur blauwdruk van Gaia.
De plek waar je de geactiveerde edelsteen neerlegt wordt een krachtplaats.

Jouw edelsteen activeert alle kabouterwegen en elfenpaden weer en verbindt zich voor dit doel met de andere geactiveerde stenen. Des te meer huizen en tuinen voorzien zijn van dergelijke stenen, des te meer natuurwezen volkeren opstaan om zich wereldwijd en massaal te verenigen.

Natuurwezens en Gouden Tijds matrix bij je huis

Grote kobolden en Atlantische elfen, de grote enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen maar ook sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verenigen. Een bijzonder welzijn effect in je eigen omgeving zal samen met dat van anderen de Gouden Aarde activeren.

Planeet-energieën worden ook wakker door jouw edelsteen en activeren de mineralen diep in de grond, vogels beantwoorden de nieuwe uitstraling van Gaia en trekken nog meer vreugdelijnen door de lucht. Net als jij zullen ze resoneren met de engelen, de harmonie der sferen en de vereniging van alle Rijken.

Met genoeg wereldwijd verspreide edelstenen zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking geven aan een paradijselijke natuur, groter dan alleen de Aarde.


Wat kun je ervan merken:

 • De energie in jouw tuin, huis en verdere omgeving verhoogt
 • Langzaam en subtiel ontstaat meer paradijselijke harmonie, vreugde en vrede in jezelf, met elkaar en meer verbinding met de natuur(wezens). Dit zal zich verspreiden en uitbreiden
 • Oude energie wordt uitgezuiverd, het maakt plaats voor de nieuwe interne en externe eenheids energie
 • Ik-gevoel en denken verruimt heel subtiel naar meer wij-gevoel
 • De eenheidsenergie op de edelstenen opent mensen, dieren en plantenwezens op een dieper en meer verbonden liefdesniveau
 • De samenwerking die er heel vroeger bestond tussen mensen en natuur(wezens) die door de eeuwen heen zo geschaad is, herstelt
 • Je zult merken dat je tuin meer bezield is, dat jij er vaker wilt zijn en dat je gepassioneerd wordt om je tuin met liefde te verzorgen
 • Er staat een kristallijnen lichtkoepel voor je huis en tuin en die is ook ondergronds
 • Verbindingen met de sterren en planeten, de sterrenvolkeren worden opnieuw bekrachtigd zoals aan het begin der tijden. Dit maakt dat je tuin, omgeving en alle wezens daarin, langzaam meer gaan stralen
 • Een natuur krachtplaats ontstaat
 • De grondsoort, de mineralen erin, de dieren, ondergronds en boven de grond, de vogels vitaliseren en alles gaat samenwerken. Ook met de mensen en bovenwereld, alles wordt afgestemd op elkaar.
 • Je zult merken dat je makkelijker kunt communiceren met alle natuurwezens in je tuin, dat je healing of boodschappen zult ontvangen over eenheid en samenwerking, jouw ontwikkeling zal zich verdiepen.
 • Kortom jouw tuin wordt een eenheidskrachtplaats die mensen (waaronder jijzelf), dieren en aarde optilt en helpt in het transformatie proces waar wij allen inzitten. Win-win-win dus voor allen.
 • Een eenheidskrachtplaats, verbonden met andere krachtplaatsen, een netwerk met als fundament onvoorwaardelijke liefde.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?