Verdriet

Deze edelstenen geven je geborgenheid en steun bij verdriet

Verdriet vraagt om een zachte en veilige bedding van waaruit je kunt verwerken en helen. De Elohim Smaragd, Amethist, Rozenkwarts en Amazoniet werken kalmerend, brengen helderheid, geborgenheid, troost en balans.

Smaragd is een hele zachte maar toch sterke steen die compassie en onvoorwaardelijke liefde brengt. Hij heeft een kalmerende werking op emoties en is een echte hartenheler. Ondersteunt bij verdriet, gemis en rouw. Hij verbindt alle chakra's en lagen in jezelf waardoor er een geborgen en veilige innerlijke bedding ontstaat. Amethist is een kalmerende steen die helderheid brengt. Hij haalt je uit je hoofd en lijnt je uit met je Goddelijke Oorsprong en gaat verwarring tegen. Hij ontspant en verlicht emotionele en psychische pijn. Hij helpt je bij het verwerken van een verlies. Rozenkwarts is een edelsteen die je met open armen ontvangt. Hij brengt je met tederheid in je eigen hart waar je geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde vindt. Weldadig voor je innerlijk kind wat zich zo kan openen. Hij helpt je emoties uit je kindertijd te verwerken. Amazoniet verlicht je zorgen en verzacht trauma's. Hij heeft een harmoniserend effect bij stemmingswisselingen en heft blokkades van het zenuwstelsel op. Hij heelt je hart- en keelchakra en brengt je daadkracht vanuit je hart.

De volgende edelstenen werken goed bij "Verdriet".

Smaragd

De kristalsoort "Smaragd" werkt bij "Verdriet". Hieronder een aantal producten met een "Smaragd" (kristalsoort).

Smaragd hanger
€ 14,00

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Verdriet". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Verdriet". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Verdriet". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?