Zwangerschap

Edelstenen die je tijdens zwangerschap bijstaan

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurt. Een nieuwe mens ontwikkelt zich in jou terwijl jouw lichaam en leven in snel tempo verandert. De edelstenen Aventurijn, Groene Jade, Rozenkwarts, Robijn en Rode Jaspis zijn weldadig voor jou en jouw baby tijdens zwangerschap.

Bij aanvang van de zwangerschap kun je rustgevende Elohim Aventurijn en Groene Jade laag op je buik dragen om het kindje gerust te stellen en een gevoel van harmonie te geven. Als je gewend bent om Bergkristal te dragen of als kristal water te gebruiken kan je dit tijdens de eerste drie maanden beter niet doen. De hoge trilling van deze edelsteen kan de vrucht doen loslaten.

Na vijf maanden is het fijn om de edelsteen Rozenkwarts te dragen, die liefde, veiligheid en koestering aan jouw baby geeft. En tot slot, aan het eind van de zwangerschap helpen Rode Jaspis en Robijn, onderaan je lichaam gedragen om moeder en kind voor te bereiden op de bevalling en kracht te geven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Zwangerschap".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Zwangerschap". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Zwangerschap". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Robijn

De kristalsoort "Robijn" werkt bij "Zwangerschap". Hieronder een aantal producten met een "Robijn" (kristalsoort).

Robijn hanger
€ 20,50

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Zwangerschap". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Jade

De kristalsoort "Jade" werkt bij "Zwangerschap". Hieronder een aantal producten met een "Jade" (kristalsoort).

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking
€ 24.999,00
Bewuste keuze?