Amethist, bergkistal, rozenkwarts elixer kristallenset

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist elixer kristal

Amethist elixer kristal

helend kristalwater
€ 6,00
Lemurisch ijskristal, Eenheids elixer kristal
€ 8,50
Rozenkwarts elixer kristal

Rozenkwarts elixer kristal

helend kristalwater
€ 6,00
Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00
€ 15,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Assorti elixerstenen,  precies op elkaar afgestemd om samen in één kan te gebruiken.

Naar gelang wij in het assortiment hebben kunnen het enkele elixer stenen zijn of meerdere kleinere elixer stenen per soort in een zakje
Uiteraard kun je ook elk kristal of kristallen individueel gebruiken om bijv. 3 verschillende soorten kristalwater te maken. Je lichaam en geest thuis positief opladen door zelfgemaakt kristalwater.

Amethist:
Opent de intuïtie en vergroot geestelijke gaven en spiritueel bewustzijn. Spirituele ontwikkeling. Teveel in je hoofd zitten, verstrooidheid, bij last van hoofd/nek/schouders, geeft kalmte, inspiratie. Voor een goede conditie van de bloedvaten en voor behoud van een sterke vaatwand. Werkt op het voorhoofd- en kruinchakra.

Bergkristal:
Heft blokkades op, trekt hogere energieën aan, hogere gaven ontwikkelen, helderheid van "zien" en "weten". Spirituele steen met de hoogste trilling, die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Harmoniseert alle chakra's, brengt het lichaam in evenwicht. Zorgt voor een goede werking van het hart, nieren, botten, haren, nagels en heft blokkades op.

Rozenkwarts:
Onvoorwaardelijke liefde, eigen liefde, helen kindertijd en innerlijk kind, zachtheid, schoonheid, emotionele blokkades, transformatie, zelfacceptatie. Voor een goede werking van de longen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt de doorbloeding. Hartchakra.

Tip! Edelsteen elixer is ook heel geschikt voor huisdieren en (kamer) planten.

Gebruiksaanwijzing:
Leg de edelstenen in een glazen kan met 1 a 1½ liter (leiding-of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij)  Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij elektrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeelt, 2-4 glazen.  

Als je de kristallen elke dag gebruikt gaan ze 4 - 6 maanden mee. Was zo nu en dan de kan en de kristallen af.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?