Amethist, bergkistal, rozenkwarts elixer kristallenset

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist elixer kristal

Amethist elixer kristal

helend kristalwater
€ 8,50
Lemurisch ijskristal, Eenheids elixer kristal
€ 8,50
Rozenkwarts elixer kristal

Rozenkwarts elixer kristal

helend kristalwater
€ 7,50
€ 12,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Assorti elixerstenen,  precies op elkaar afgestemd om samen in één kan te gebruiken.

Naar gelang wij in het assortiment hebben kunnen het enkele elixer stenen zijn of meerdere kleinere elixer stenen per soort in een zakje
Uiteraard kun je ook elk kristal of kristallen individueel gebruiken om bijv. 3 verschillende soorten kristalwater te maken. Je lichaam en geest thuis positief opladen door zelfgemaakt kristalwater.

Amethist:
Opent de intuïtie en vergroot geestelijke gaven en spiritueel bewustzijn. Spirituele ontwikkeling. Teveel in je hoofd zitten, verstrooidheid, bij last van hoofd/nek/schouders, geeft kalmte, inspiratie. Voor een goede conditie van de bloedvaten en voor behoud van een sterke vaatwand. Werkt op het voorhoofd- en kruinchakra.

Bergkristal:
Heft blokkades op, trekt hogere energieën aan, hogere gaven ontwikkelen, helderheid van "zien" en "weten". Spirituele steen met de hoogste trilling, die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Harmoniseert alle chakra's, brengt het lichaam in evenwicht. Zorgt voor een goede werking van het hart, nieren, botten, haren, nagels en heft blokkades op.

Rozenkwarts:
Onvoorwaardelijke liefde, eigen liefde, helen kindertijd en innerlijk kind, zachtheid, schoonheid, emotionele blokkades, transformatie, zelfacceptatie. Voor een goede werking van de longen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt de doorbloeding. Hartchakra.

Tip! Edelsteen elixer is ook heel geschikt voor huisdieren en (kamer) planten.

Gebruiksaanwijzing:
Leg de edelstenen in een glazen kan met 1 a 1½ liter (leiding-of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij)  Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij elektrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeelt, 2-4 glazen.  

Als je de kristallen elke dag gebruikt gaan ze 4 - 6 maanden mee. Was zo nu en dan de kan en de kristallen af.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren