Zwarte toermalijn - elixer kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

helend kristalwater (20 gram)

Geactiveerde zwarte Toermalijn elixer kristal

Op de foto staat ruwe toermalijn afgebeeld, maar je kunt ook getrommelde ontvangen.

Zwarte Toermalijn kristal elixer is een weldaad voor mens, dier en plant. Je lichaam en geest thuis positief opladen door zelfgemaakt kristalwater.

Let op: al naar gelang de grootte ontvang je 1 tot 2 steentjes

Zwarte Toermalijn:
Verbindt diep met de moeder aarde energie waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen. Voert zware energie en spanning af. Zwarte Toermalijn zet de nieren aan en reinigt het lichaam van straling van elektrische apparaten. Het elixer ontkrampt de zonnevlecht en emoties zoals verdriet en woede. Heeft een positief effect op het immuunsysteem, concentratie, artritis en hyperactiviteit.
Zwarte Toermalijn edelsteen is een basis chakra healer en zorgt voor stevige aarding.

Gebruiksaanwijzing:
Leg de edelsteen(en) in een glazen kan met 1 liter (leiding-of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij) Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij elektrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeeld, 2-4 glazen.

Als je de kristallen elke dag gebruikt gaan ze ca. 6 maanden mee. Was zo nu en dan de kan en de kristallen af.


Tip!
Edelsteen elixer is ook heel geschikt voor huisdieren en (kamer) planten.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Alle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren