De komende jaren zullen bol staan van verandering

Overgave, karma, zelfrealisatie,Verandering vinden we vaak maar lastig, ook al weten we diep van binnen dat het anders kan of zelfs moet. Toch is verandering de enige constante in het universum. Je kunt er zeker van zijn dat er verandering optreedt in je leven, verandering in je denken en doen, relaties, de wereld om je heen, werk en ga zo maar door. Of je nou wilt of niet, de volgende stap vindt plaats en dat zullen er vele zijn de komende jaren.

Inwijdingsproeven

Vaak zijn veranderingen inwijdingsproeven, situaties die van te voren zijn 'bedacht' door je hoger Zelf om ervaring op te doen en een volgende stap te zetten in de groei van bewustzijn en liefde. Het ikje (je gedachten en gevoelens) snapt daar vaak niets van en ervaart situaties als toeval, pech of geluk hebben. Maar niets is minder waar..

Vrij van karma en herhalingslussen

Alle inwijdingen zorgen er tenslotte voor dat je vrij komt van karma en herhalingslussen, en dus van zwaarte, negativiteit, ziekte, tegenslag, depressie etc. Door de groei ervaringen die deze inwijdingsproeven je bieden kun je je hoogste kosmische doel realiseren. Namelijk volledig vrij (en onthecht) zijn en je volledig potentieel met al haar kwaliteiten in de wereld van stof en materie neer zetten.

De inwijdingsweg is vaak lang en van tijd tot tijd heel uitdagend

De dynamiek van de huidige tijdsgeest van verandering maakt dat we niet meer in onze comfortzone kunnen blijven hangen. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Misschien herken je dit wel als je terugkijkt naar de afgelopen 2 tot 3 jaar in je leven. Is er veel veranderd? Waarschijnlijk heb je al veel voor je kiezen gehad, of nog steeds, maar heb je daar ook veel van geleerd.

De komende jaren zullen bol staan van verandering

De komende jaren zullen bol staan van verandering, zowel persoonlijk als wereldwijd. Het oude hoeft niet meer, wil niet meer, kan niet meer, is klaar. Het nieuwe wacht op ons: verruimder bewustzijn, bezieling, meer liefde, ego-loosheid, onvoorwaardelijkheid, verbondenheid en overgave. Dat is onze toekomst, daartoe dienen de inwijdingsproeven en daarom mag je de volgende stap verwelkomen, ook al snap je er soms niets van.

Hieronder vind je een aantal producten die kunnen ondersteunen bij de volgende stap in je leven:

Wil je persoonlijk readingsadvies over welk product of Elohim workshop jou het beste kan ondersteunen bij je volgende stap? Bel ons dan op +31 (0) 597 541 539

Bewuste keuze?