DNA Healing set van kleine zelf naar Ware Zelf

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Aura bescherming pakket
Van € 50,40 voor € 45,90
Smudge, drie delige reinigingsset
Van € 27,50 voor € 21,00
€ 85,14
€ 94,60
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 300 gram

De DNA healing set werkt diep reinigend en transformerend tot op cel en DNA niveau en tot in de meest subtiele lichtlichamen. Het zuivert de collectieve velden die nu omhoog komen net als je familie-en zielgroep patronen. Zwaarte, afval energie, karma en blokkades lossen voelbaar op met deze krachtset. Je ware Wezen en stralendheid krijgen de ruimte. Je voelt je lichter, ruimer, weidser en gevulder. Je cellen en DNA komen op een hoger trillingsniveau en kunnen beter het Licht van je 12-strengen DNA en je ware zelf, doorlaten. Je opent je steeds verder in je multidimensionale zelf, kracht en kwetsbaarheid. Gebruik daarvoor het pakket meerdere maanden.

Het DNA pakket helpt bij het oplossen van onzekerheid en het teveel dat op je afkomt. Ook werkt het goed bij een persoonlijk of collectief gevoel van chaos, schaduwgedachten, stemmingen, angsten, boosheid en vermoeidheid. Het zuivert en opent je multidimensionale zelf.

Ondersteuning
Ter voorbereiding en nazorg bij workshops, processen, intensieve healings en stemmingen.

Met de ondersteunende Elohim “DNA healing set "Van kleine zelf naar Ware Zelf", die op al je lagen en dimensies werkzaam is, wordt het lichter, blijer en gemakkelijker in je.


Samenstelling DNA healingset van kleine Zelf naar Ware Zelf:

 

Transformatie mix  (50ml) bestaande uit de volgende bio Elohim zelfrealisatie tincturen:
Trollenbos - vrijheid + Zonnevlecht - volledig potentieel + Hartchakra - dienstbaarheid + Keelchakra - over de regenboogbrug + Kristallijnen Wezen - Christusbewustzijn


* Deva kruidenhanger bio Eik, helpt je om uit je hoofd te komen en zet je stevig in je aarding en oerveiligheid. Angst voor overheersing, verlatenheid, conflicten of agressie transformeren. De Eik helpt je niet te veel open te staan, je voelt je verbonden met je eigen kern. Eik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug!

* Ceder-olie, 10 ml, brengt je naar je 2de chakra, buikgevoel en onderrug. Het bekrachtigt je innerlijk man om achter je gevoel te staan, waarna het ware Zelf kan indalen. Lost stemmingen op. Het doet je sterker en geaarder zijn tijdens transformatieprocessen en helpt je seksualiteit, volledig potentieel en onderrug.

* Salie-olie, 10 ml voor voetenbadje  helpt bij het  ontgiften en reinigen via de voeten. Helpt familie karma uit je genen, bloed, hormonen en cellen los te laten.

* Aurabeschermend Kristalbuisje, helpt tegen schaduwvelden uit je omgeving, astrale beïnvloeding, somberte, zwakte, overgevoeligheid of teveel prikkels.

Inclusief koordje

 

Bekijk hier de folder met alle zelf bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

Gebruik:


Tinctuur 10-15 druppels, 2-3 keer per dag of op eigen intuïtie.
Ceder olie, elke ochtend 1 druppel  onder de voeten  en evt. op heiligbeen/stuitje. Kan ook in voetenbad.
Salie olie, enkele druppeltjes  in voetenbadje, evt in verdamper of druppels onder je voeten vóór het aantrekken van je kousen en schoenen.

 


Meer info over de multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim Salie-olie:
Het oer-DNA schoonmaken (nodig om je authentieke Zelf, je Licht en goedheid te belichamen): 10-12 dagen voor en na een diepgaande workshop, proces of healing neem je, liefst 's avonds, een voetenbad gedurende 10 tot 15 min. met 3 druppels Salie-olie. Gedurende de nacht werkt de Salie-olie op je oer-DNA en cellen als energetische schoonmaak (het zuivert pijnlijke geschiedenis uit aardse, ziele- en galactische levens). Het gevolg kan zijn dat het lichaam, vooral de lever, beginnen te ontgiften. Je cellen en DNA komen op een hoger trillingsniveau en kunnen vooraf, tijdens en na een proces, workshop of healing, beter het Licht van je 12-strengen DNA, je ware zelf, doorlaten.

Meer tips:
gebruik voor je omgeving, bed, kleren, huis, werkplek, auto, kristallen,  de  volgende in afstemming samengestelde, geopende en geactiveerde Elohim Krachtplaats Aura en ruimte sprays:

Hoogste licht in de aarde brengen:  brengt de engelensferen van onvoorwaardelijke liefde en eenheid, ontspant en verruimt, brengt veiligheid en zachtheid.

Zuivering overgave, ontspanning: zorgt voor diepe ontspanning, brengt stilte en rust, overgave aan het moment, werkt krachtig op de meer aardse/grofstoffelijke lagen

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?