Boek Je zieledelen, hogere dimensies, Kosmisch meesterschap en Ontwaken

Boek Je zieledelen, hogere dimensies, Kosmisch meesterschap en Ontwaken
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 15,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

155 pagina's (270 gram)

Uitgegeven en geschreven door:

Joke ElZiam Nootebos - Elohim Centre

Zie hieronder een korte beschrijving over het boek:

Nu we uit onze ego-ik identificatie, afgescheiden zelf en dualiteit ontwaken, heropenen we ons volledig potentieel en Goddelijke oorsprong. Hierdoor hernieuwen we ons contact met engelen, sterrenvolkeren (buitenaardsen) en geascendeerde Lichtmeesters, die tevens onze eigen hogere galactische Liefdes- en Bewustzijnsdelen in de hogere dimensionale sferen zijn.
De 12 Kosmische Stralen brengen de hoger dimensionale lichtli-chamen van je ziel en Goddelijke Zelf in je alledaags gedrag. Hoe dit werkt wordt in dit boek aan je geopenbaard. Je leert de eigenschappen van je hogere zieledelen herkennen in je functioneren voor zover deze zijn ingedaald.
Elk gedeelte bestaat uit de beschrijving van een Kosmische Straal, je zieledeel en de ontwikkelingsweg die hierbij hoort. Aan het eind van de uitleg vind je tips voor verdere ondersteuning en integratie.

Tip: Het boek hoort bij de E-cursus: "Je zieledelen, hogere dimensies, Kosmisch meesterschap en Ontwaken"

 

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?