Inwijding Sekhmet - Hathor - Isis - Horus

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Trollenbos Vrijheid tinctuur

Trollenbos - Vrijheid

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 503,50 voor € 302,10
Krachtplaats tincturen per 4 naar keuze,
Van € 106,00 voor € 79,50
Transformatie mix: Transformatie en Verlichting

Transformatie mix: Transformatie en Verlichting

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 50 ml
€ 41,50
€ 26,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
 • vanaf 4 stuks € 19,88
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml (77 gram)

Zelfrealisatie bio tinctuur: Inwijding Sekhmet, Hathor, Isis, Horus

De zelfrealisatie-, inwijdings- en healings energie van deze bio tinctuur kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de Elohim Krachtplaats en ook ontvangen d.m.v. de tinctuurdruppels. Vanuit de Sekhmet - Hathor - Isis - Horus Inwijdingstuin word je, d.m.v. deze bio tinctuur, het volgende aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling: 

 • Open je je hogere chakra's en Gaven en ben je bezig met zelfrealisatie en je Egyptische verbindingen, maar verdwijnen je lichtheid, geluk en genieten regelmatig?
 • Keer je bij zorgen terug naar je hoofd? Wens je je kosmische inspiratie te behouden en een richtingaanwijzer voor anderen te worden?
 • Verlang je naar permanent meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, je zielsbestemming, Inwijdingspad en verlichting?
 • De Elohim bio tinctuur transformeert het kleine zelf gedrag en gevoel op het gebied van liefde, relaties, seksualiteit, je onveilig voelen bij sommige mensen en teveel in je hoofd zitten.
 • De transformeert geleidelijk aan door de druppels je vasthouden aan veiligheidsgarantie of houvast voor de toekomst waardoor je niet naar je ziel kunt luisteren.

 

Bekijk hier de folder met alle bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

 

De inwijdingstinctuur  Sekhmet - Hathor - Isis - Horus helpt bij:

 • Je ontvangt kosmische inspiratie, genezende Gaven, kristallijnen Zelf, de Christuskracht en inzicht in je evolutieweg
 • Transformatie ego, lager zelf en onbewuste, (collectieve) karmische patronen in DNA, gen en gedrag, oude denk- en doe wijze
 • Je ontvangt de hele zuiverings- en inwijdingsweg zonder iets achter te houden.
 • Activatie verlichte staat, tantra, Heilig Huwelijk, universele Goddelijke Liefde, je bijdrage aan de mensheid  
 • Vraag erom en het helpt je hoogste vorm op aarde neer te zetten!
 • Vertrouwen in je oneindige Zelf, je eeuwige Ziel en toewijding aan je Goddelijke Plan
 • Keuzes en verlangens niet langer baseren op iets of iemand buiten jezelf

 • Transformeert je ego wil, angst voor autoriteiten, angst voor beïnvloeding, (uit-)straling en lagere astrale sferen
 • Vraag Sekhmet je innerlijk kind en buikgevoel te zuiveren en activeren en vraag Hathor om je hart te openen in je Divine wij-hart (is tevens heling op oude relatiepijn). Vraag verder Isis om de initiatie en zuivering van je mind en Horus om je de Kosmische Kennis en je Zijnsstaat te brengen.

Fysieke en psychische effecten met de zelfrealisatie tinctuur  

 • Verbetert de bloedcirculatie, helpt ook bij bloedarmoede
 • Heling bij nek- en hoofdpijn en onderste chakra’s

Inwijdingscholen van Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, nu in het dagelijks leven. Na de zuiveringen/levenslessen, volgt de hoogste Piramide Ra Inwijding. In begin september geeft Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos hierover een weekendworkshop

 

In de oorspronkelijke Inwijdingsscholing leerde je:

Sekhmet, de Egyptische helderziende vuur- en leeuwgodin helpt bij de uitdaging van ons lagere zelf; van blijven hangen in kwetsbaarheid, geldthema's, jaloersheid, lust zonder liefde, (on)macht- ,versier en relatie-spelletjes, manipulatie, verslaving, agressie, conflicten, duale gedachten en gehechtheden.

Sekhmet transformeert onze houding t.o.v. dominantie of beïnvloeding door anderen
We  transformeren de restanten van ons ego, de destructieve kant van ons zonnevuur, innerlijk kind en wenslichaam, naar vreugde, passie, kosmische inspiratie en manifestatiekracht. We offeren ons lagere zelf en te weinig eigenwaarde aan Sekhmet en te weinig liefde aan Hathor, zodat ons mooiste Liefdes-hart-vuur en daadkracht permanent aanwezig zijn. Isis brengt ons Geestelijk Vuur met Onvoorwaardelijke Liefde en Horus onze Kosmische Kennis, Overzicht en Meesterschap. Ze helpen ons te trainen in altijd oordeelloos en angstvrij blijven. Onze mind en emotioneel lichaam worden dienstbaar aan  onvoorwaardelijke Liefde, hogere integriteit en geestelijke Waarheid.  Ons hoogste Licht en zielslichaam, ons Ka lichaam, de hogere dimensies en verlichte staat, worden d.m.v. de tinctuur geactiveerd en onze leidraad. Ons aardse zelf of Ba lichaam versmelt daarmee na Overgave en zuivering.

Alle chakras worden d.m.v. de tinctuur gezuiverd, het innerlijk Heilig Huwelijk en het Goddelijke kunnen ontstaan

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus worden één met  de Vurige Geest en het Liefdesgevoel in ons dat alles EEN maakt en goedheid is. Die er niet over praat, maar naar handelt! Het brengt ons naar de sneeuwwitte, pure kristallijnen (Christ)Kracht van verlichting (en de laatste inwijding in de Piramide van het ultra violette Licht).

Gebruiksaanwijzing zelfrealisatie tinctuur

3x p.d. 15 druppels of op je intuïtie en minimaal 1 jaar voor de volledige diepgang in je ontwikkelingsproces

Overnacht op de Elohim Krachtplaats en zit in deze e.a. Helende Tuinen!  En doe mee aan de Egyptische Inwijdings weekend workshop begin sept!

 

info@elohim-centre.org

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing en meer informatie Elohim zelfrealisatie tincturen

tincturen.jpgDe Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, fysiek en zelfs in het DNA. Stap voor stap helpen ze je om vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

Lees hier meer over wat de tincturen je kunnen brengen en hoe je ze gebruikt

 

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?