Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht: bio zelfrealisatie tinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,95
Direct leverbaar
 • vanaf 4 stuks € 17,47
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 77 gram

Zelfrealisatie tinctuur: Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

De zelfrealisatie en healings energie van deze Elohim Bio tinctuur kun je fysiek ervaren in de helende bezoekerstuinen van de Elohim Krachtplaats. Vanuit de Verlichte seksualiteit - Co-creatiekracht tuin wordt je, d.m.v. deze tinctuur, het volgende aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling:

 • Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?
 • Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet?
 • Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

De verlichte seksualiteit - Co-creatiekracht tinctuur helpt je bij:

 • Je wordt geholpen om je karmische jas van je huidige en verleden levens, achter je te laten
 • Je wordt geholpen je los te maken van je webbing met anderen die je innerlijke vrijheid in de weg staan
 • Blokkades kunnen zich oplossen rondom ouder-kind relatie en de diepere inprints van je man/vrouw-zijn
 • Verbinding met de ander(en) vanuit je Ware Natuur en Goddelijke essentie ontstaat
 • Seksuele geremdheid of agressie transformeren in deze tuin
 • Innerlijke rust, Shiva en je volledig potentieel worden de basis om er vanuit te manifesteren, te co-creëren en bij te dragen
 • Relaties die met jou op alle lagen resoneren en je complementair tweelingstraalbewustzijn worden geactiveerd
 • Zonder maskers, houdingen, leugentjes en ‘rolletjes’ ontstaat verlichting in je buikgevoel, seksualiteit en tweede chakra
 • Je kwetsbaarheid en kracht, je Goddelijke essentie en praktische aard, Je Shiva en Shakti komen samen
 • Je standvastige echtheid, de aarding van je licht en je puurheid worden geactiveerd
 • Je functioneert niet langer vanuit je hoofd, plicht of persoonlijke wil, maar vanuit je ‘Zijn’, wij-hart en stralendheid
 • Je wordt geactiveerd om je vleugels uit te slaan en de maatschappij te helpen verlichten vanuit het Thuis in jezelf
 • Je heldere aanwezigheid, je bewust- en direct zijn en meer expressie, vuur en raakbaarheid ontwikkelen zich
 • Je onbewuste, ware verlangens worden duidelijk, meer levensenergie, een thuiskomen in je lichaam, ontstaan
 • Vraag Shakti je de bruisende levenskracht, de intimiteit van het volle leven, van extase en wij-gevoel te brengen!
 • Zonder ego-aansturing wordt je geholpen te gaan waar je bedoeld bent te gaan en te ontmoeten wie daarvoor bedoeld is

 

Fysieke en psychische effecten

 • Versterkt de onderrug, nieren, buik- lymfe- darmen
 • Ondersteunt bij voedselallergieën, vermoeidheid, ijzer te kort
 • Kou verdwijnt, je voelt je warmer

 

Wat merk je er thuis nog meer van
Shiva en Shakti komen samen in jou! Je zult meer helder aanwezig zijn, verruimder bewust, er zal meer lichtheid in je zijn, meer expressie, vuur en directheid, je zult opener en raakbaarder zijn en meer thuiskomen in je lichaam. Je onbewuste, ware verlangens worden duidelijk waardoor meer levensenergie en een (interne) seksuele stroom op gang kan komen. (Shiva) Je zult je hart en temperament makkelijker verbinden met je seksualiteit. Blokkades kunnen zich oplossen rondom ouder-kind relatie en de diepere inprints van je man/vrouw-zijn, hetgeen je vrijer doet voelen! Shakti brengt je de bruisende levenskracht om intimiteit en het volle leven, aan te gaan. Ze neemt je mee naar momenten van extase en wij-gevoel! Zonder egoaansturing helpt het je te gaan waar je bedoeld bent heen te gaan en te ontmoeten wie je bedoeld bent te ontmoeten. Innerlijke rust en je volledig potentieel worden je basis om te manifesteren en bij te dragen aan de samenleving.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Gebruiksaanwijzing en informatie zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier alle informatie en de gebruiksaanwijzing.

Wat zijn zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats?

De Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze ankeren je Oorspronkelijke Al-Eenheidsveld en trekken dit door tot diep in je lichaam als je de tinctuur inneemt of bij je draagt (en/of de tuinen bezoekt). De tincturen dragen het Oorspronkelijke Kosmische Liefdes-Bewustzijnveld zowel als de multidimensionale Aarde-Krachten voor je verlichtingsweg, levensbestemming en sprituele ontwikkeling, op je over. Ook de healing en zuiverings energie die  in de helende tuinen sterk voelbaar is, doet zijn werk in de tinctuur.

Hoe de helende energie in de flesjes is ontstaan

De energieoverdracht van het Universele Eenheid-Liefdesveld in de flesjes (geankerd op biologische graanjenever) wordt gedaan door Joke ElZiam Nootebos. Zij belichaamt de hogere dimensies en verlichte staat. Joke werkt vanuit roeping. Ze werkt samen met de Bovenwereld en Gaia (Moeder Aarde) voor de nieuwe Aarde en verlichte Mensheid.  De bezoekerstuinen en zelfrealisatie tincturen zijn vanuit deze roeping en de Bovenwwereld oproep, ontstaan.

Wat brengt het je

De zelfrealisatie tincturen helpen je te worden Wie je werkelijk Bent, helemaal Heel, Gevuld en Volledig. Je zult op alle lagen als een stralende Engel op Aarde kunnen zijn en jezelf en je  (relatie en werk-) omgeving daarin meenemen. Je zult, stap voort stap tevens leren, vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je ontwikkelt je gaandeweg voorbij het kleine zelf.

De Elohim Krachtplaats tincturen ondersteunen; spirituele groei, verlichte interne en externe relatie(s), chakra ontwikkeling, heldere gaven, innerlijk kind, levensbestemming, het kristallijnen Zelf, de ziel, de Pillar of Light, het werken en in relatie zijn vanuit gezondheid, hart, ziel en het Ware Zelf. De tincturen zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, relationeel, fysiek en zelfs in het DNA. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

De verschillende soorten Elohim energie-bezoekerstuinen en de Bio zelfrealisatie tincturen werken in op verschillende levensgebieden, ontwikkelingsfases en thema's en zijn voor iedereen bedoeld die werkelijk verlangt zichZelf te Zijn en (een deel van)  de Weg te gaan!

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf!


klik hier voor alle soorten zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats tuinen

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

TuinactivatieTijdens deze 2 daagse beroepsopleiding wordt jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en transmissies over de toepassing van producten als Elohim zelfrealisatietincturen, Lichtwesen essences, kristallen, edelstenen, Elohim deva kruidentincturen, etherische oliën of Bachbloesems. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijzen en geneesmiddelen kennen en adviseren. Je kunt dit direct na afloop toepassen in een zelfstandige praktijk. Net als je opgedane kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling en nog veel meer.

Lees meer over de weekendopleiding 'Hoger dimensionale natuurgeneeskunde'.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren