Agaat Eenhoorn

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,00
Agaat Vlam Sananda Drakenruiter
€ 69,90
Sananda Drakenruiter Agaat Sculptuur
€ 69,00
€ 25,95
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 5 x 5 x 1,5 cm

Unieke Elohim Agaat eenhoorns met kleine geodes

Prijs is per stuk. Bij bestelling zoeken we er een in afstemming voor je uit. Deze kan afwijken van de foto.

Unieke kleine Eenhoorns met prachtige kleurschakeringen en een aantal met schitterende geodes!

Elohim Agaat

Elohim Agaat is een zeer stabiele en aardende steen. Agaat brengt evenwicht en transformeert negatieve energie. Het is een edelsteen die je moed geeft om liefde te koesteren en moed om op nieuw te beginnen. Elohim verhoogt je bewustzijn, verbind je met het collectieve bewustzijn en de eenheid van het leven.

Elohim Eenhoorns

De werking van de Elohim Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdes- en geluksgevoel en de verbinding met de natuurrijken. Eenhoorns helpen je te manifesteren waarvoor jij bedoeld bent op aarde, en activeren je goddelijke blauwdruk en Al-Eenheid.
Het Eenhoorn bewustzijn helpt je onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij te ontwikkelen. Via je ene Eenhoorn kun je ook het collectief van de magische eenhoorns aanroepen voor hulp. Eenhoorns helpen je innerlijk kind in de verlichte en magisch gelukkige staat te brengen zodat het zich niet langer afweert, teruggetrokken, bang of onveilig voelt. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als Nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelige mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in je lichaam. Daardoor word je rustig, bewust, stabiel en liefdevol en ontvouwt zich een genietend co-creëren. Een diepe natuurverbinding ontstaat door de aanwezigheid van je Elohim Eenhoorn. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?