Elohim kristallen schedels en Eenhoorns - werking en betekenis

Elohim kristallen schedels en Eenhoorns

Alle soorten Elohim edelsteen schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen, het Liefdes-Eenheidsveld en de Gouden Tijdsmatrix door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos aangesloten en geprogrammeerd op het universele schedelnetwerk van de oorspronkelijke 13 oude schedels. Dit om de grotere bedoeling van de schedelhoeder (eigenaar) en van de Nieuwe Aarde te ondersteunen. Deze unieke Elohim programmatie van scheppings-, heling- en liefdeskracht op de schedels en eenhoorns maakt hun werking buitengewoon krachtig. De Hoeder en de omgeving van de schedel of eenhoorn worden uitgelijnd met Kosmische Kennis, het kristallijne Licht, de oorspronkelijke goedheid en de eenheid met alle Rijken en lichtsferen. Elke schedel en Hoeder heeft een eigen Intelligentie met een eigen Taak.

Edelsteen schedels zijn holografische energiedragers. Wanneer ze echter zijn geactiveerd en bij de juiste hoed(st)er terechtkomen, werken ze als een hologram. De schedel of eenhoorn verbindt de hoeder met een veel groter bewustzijn. Soms kun je bij de schedel of eenhoorn het eraan gekoppelde mystieke Lichtwezen waarnemen.

Klik hier om Elohim kristallen schedels te kopen

De 13 oorspronkelijke Kristallen schedels

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn zeker 2000 jaar oud en worden vaak geassocieerd met de Maya's. Ze zijn Intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" en brengen een energie van Liefde, healing en Informatie die de evolutie van de Aarde en mensheid helpen. Samen dragen ze het hele MasterPlan, de kosmische Akasha, voor een mens en wereld zonder karma, ziekte en dualiteit. De originele grote kristallen schedels zijn niet te koop, maar worden beheerd door hun schedelhoeders. De nieuwere Elohim schedels worden aangesloten de originele informatie, het grote kosmische schedelnetwerk en het grote Evolutieplan.

Kristallen schedels zijn Intelligenties die jou kiezen

Als er een kristallen schedel naar je 'roept', eruit springt voor jou, of als je een edelsteen schedeltje ziet waarbij je onmiddellijk een verliefd gevoel krijgt, wil het zeggen dat er een klik is tussen jou en de schedel! Een schedel die je gezien hebt kan ook nog dagen in je hoofd blijven 'spoken'. Dat is een overduidelijk teken dat die 'klik' er is om met je te werken. De schedel zal jezelf en je pad verrijken, je gaandeweg meer aanwijzingen geven, zuiveren, healen, aarden en hoger afstemmen. Hij geeft je signaaltjes waar hij staan wil en wat hij doen wil, ook voor healing voor anderen of in huizen. Geregeld gaan schedels uit logeren om hun helende werking op andere plekken te brengen en/of op die plek codes en informatie op te doen of af te geven.

Hoe werk je met edelsteen schedelsBlauwe Calciet menselijke schedel

Je merkt vanzelf dat de edelsteenschedel met je communiceert op een manier die jij begrijpt. Je “weet” en voelt of de schedel wil "werken", mee wil op reis, op een bepaalde plek wil staan en wat er nodig is in een situatie. Hij brengt beelden, liefde, healing en kennis over. Hij “netwerkt” soms met andere kristallen schedels, bewuste mensen of natuur- Spirits tijdens “logeerpartijen”.

Waarom Kristallen schedels bij de Elohim Krachtplaats kopen?

De Elohim Krachtplaats ankert de blueprint van alle kristallen schedels, het kristallijnen grid, het grote master evolutieplan, de natuureenheid, individuele en planetaire verlichting en de universele Akasha-kronieken. Het is naast de programmatie door een Elohim Ingewijdene hierdoor de ideale plek om in de Elohim kristalwinkel of webshop, je aangesloten en geactiveerde edelsteen schedel te kopen. Na aankoop kun je ze ook meenemen tijdens je verblijf of workshop.

Onderhoud van de edelsteen schedels

Elohim edelsteen schedels zijn geactiveerd voor de Gouden Aarde en Mens net als de Krachtplaats tinctuur "Pillar of Light- Sekinah". Deze bio tinctuur kun je regelmatig aanbrengen op de schedel, bij je dragen en innemen ter zuivering en bekrachtiging van wederzijdse ontwikkeling. Een kristallen Elohim edelsteen schedel kan je doen samenwerken met het 13-voudig grote Universele Kristallen Schedel Bewustzijn!

Werking en spirituele betekenis van de verschillende soorten kristallen schedels

Draken Schedels, Draken Ruiters en de grote kundalini-chi-krachten

jaspis draak 329,-Draken, de engelen van de aarde, werken met grote kundalini-chi-krachten zowel als elementale Krachten en kennen een grote helende en beschermende werking.

Als jij, als Drakenruiter gaat samenwerken met kristallen Elohim Drakenschedels is de kracht enorm, aan Liefde zowel als Power. Drakenruiters zijn de (aankomende) Pillars of Light, bewuste en gevoelige mensen, die niet alleen in verbinding staan met hogere dimensies en Gaia, maar dit ook in hun lichaam zijn gaan ontwikkelen. Daardoor kunnen de hoeder en schedel uiteindelijk Gaia’s kundalini-(Draken)kracht zowel als Kosmische Drakenkracht geleiden voor healing.

Als de Drakenruiter een gerealiseerde Pillar of Light en kosmisch Meester wordt;

zal hij/zij ook met de zachte egoloze Liefde van Sekinah, de Holy Spirit vanuit de Aarde, kunnen werken. Hoeder en Draak zullen elkaars Kennis en ontwikkeling versterken en in samenhang met het Evolutieplan van de mensheid, mooi healingswerk doen. Alle Elohim Drakenschedels kunnen diepgaand tot in het DNA van gebieden, mens en natuur, healen. Zelfs door alleen maar aanwezig te zijn. Als de schedelhoeder samenwerkt met de Draak komen de Krachten op in de buik (chi centrum) van de hoeder, gaan naar hart, handen, stem of 3de oog en van daaruit naar buiten. Als de aardse Draken één zijn met ons Kosmisch Vuur - Wezen, zijn het absolute egoloze LiefdesPowers die de wereld dienen. Ook brengen de Elohim Drakenschedels co-creërende, Pillar of Light-vermogens.

Klik hier om kristallen draken schedels te kopen

alienopalinedsc09757.jpgAliën Schedels

Deze zeer bijzondere Elohim Aliën schedels komen met een zeldzaam hoge liefdes-energie en intelligentie. Deze liefdestrilling is op aarde nog vrijwel ongekend. In de Melkweg zijn deze sferen wel voelbaar. Om dit liefdeslicht op aarde ankeren kun je er een in je huis zetten. Ook kun je ermee mediteren, zodat dit in je DNA komt.

De Aliën schedels verbinden op een prachtige manier mens, (buiten)aardse sterrenvolkeren en de aardse natuurwezens als universele broeders en zusters. Deze nieuwe liefde die ook door ons heen werkt, valt in het DNA en magnetisme van Gaia en haar blueprint en daarmee ook in ons DNA, zodat de ontwikkeling op aarde gedragen wordt door de liefde van alle Rijken. We kunnen niet meer handelen tegen de bedoeling van de schepping van Gaia. We worden door de Elohim Aliën schedels geactiveerd om vanuit het diepste van ons wezen onze rol te vervullen als kosmisch Mens en Aardehoeder.

Klik hier om Aliën schedels te kopen

obsidiaan, lamellen, ravenschedel, 260,00.jpgRaven Schedels

Elohim Raven schedels transformeren donkere magie, entiteiten en negativiteit. Je gaat je weer zo licht en open voelen. Raven schedels maken het mogelijk om tegelijkertijd in de Bovenwereld en de Aardewereld te functioneren als een engelenmens. Hoger overzicht, inzicht, wijsheid en hoger energiewerk worden in je geactiveerd en de Raven schedel waardoor je temidden van ego, macht, dualiteit en donkere magie toch in het Licht kunt leven.

Klik hier om Raven schedels te kopen

Traveller Schedels

De Elohim Traveller schedels begeleiden en beschermen je op alle reizen, zowel fysieke als astrale reizen. Ze helpen je de oorspronkelijke oude kennis uit de Akasha kronieken te ontsluiten en integreren. Ook bevorderen ze doorzettingsvermogen om je fysieke of innerlijke reis aan te gaan. Deze Elohim Traveller schedels werken verhelderend op de communicatie lijnen en schonen ze.

Klik hier om Traveller schedels te kopen

Menselijke Schedels, Human schedel

Menselijke of human schedels schedels of human schedels brengen hoger bewuste en onvoorwaardelijke Liefde en kosmische Kennis, ook van het Bovenwerelddeel van de schedelhoeder (eigenaar), naar het dagelijks zelf. De menselijke Elohim schedels brengen universele liefde, verruimd bewustzijn, geluk, energie, zorgeloosheid, levensvreugde, lichtvoetigheid en passie in het dagelijks zelf. Ze helpen om niet vanuit afgescheidenheid, vanuit je eigen “ik” of dualiteit, te resoneren maar vanuit Eenheid en je hogere bewuste delen. Menselijke schedels/human schedels versterken je kristallijne zelf, het evolutieplan en je levensweg. Ze brengen hogere zieledelen, helende gaven, kosmisch bewustzijn, daadkracht, balans en aarding van je hoogste potentieel en ze zijn verbonden en geactiveerd met de 13 oorspronkelijke schedels.

Klik hier om kristallen Menselijke/human schedels te kopen

Eenhoorns

eenhoorn, edelsteen, markstone.jpg

De werking van de Elohim Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdes- en geluksgevoel en de verbinding met de natuurrijken. Eenhoorns helpen je te manifesteren waarvoor jij bedoeld bent op aarde, en activeren je goddelijke blauwdruk en Al-Eenheid.


Het Eenhoorn bewustzijn helpt je onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij te ontwikkelen. Via je ene Eenhoorn kun je ook het collectief van de magische eenhoorns aanroepen voor hulp.

Eenhoorns helpen je innerlijk kind in de verlichte en magisch gelukkige staat te brengen zodat het zich niet langer afweert, teruggetrokken, bang of onveilig voelt. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als Nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelige mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in je lichaam. Daardoor word je rustig, bewust, stabiel en liefdevol en ontvouwt zich een genietend co-creëren. Een diepe natuurverbinding ontstaat door de aanwezigheid van je Elohim Eenhoorn. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Klik hier om Kristallen Eenhoorns te kopen

 

Klanten ervaringen

“Zelf hou ik ontzettend van stenen, maar met schedels had ik nooit echt een “klik”. Met deze is het helemaal anders. Als ik naar hem kijk dan straalt hij helemaal, het is alsof hij zonder onderbreken zuiver licht uitstraalt, oordeelloos, in dienst van wie hem nodig heeft. Elke dag neem ik de tijd om hem even tussen mijn handen te nemen, en na een tijdje voel ik de energie die hij uitzendt door mijn handen in mijn lichaam stromen. Dat is heel bijzonder, heel zacht en tegelijk krachtig, en de energie die ik in mijn handen waarneem verandert voortdurend, alsof hij je exact stuurt en aanpast naar wat je nodig hebt. In liefde en licht”. Stefan

“Mijn Ravenschedel brengt de Grote Natuur in huis. - De steppen, de wouden, de bergen, heuvels en eindeloze oorden! Ah … zo mooi ! Ik krijg een groot gevoel van tevredenheid”. Door

“De barnsteen schedel is gewoon fantastisch , was ook de reactie van mijn krachtdier. Fantastische vorm, fantastische kleur, fantastische schakeringen. Superlieve uitstraling, straalt veel goeds uit en ligt als gegoten in mijn hand. Ik heb hem ter controle laten zien aan een (Keltische) Druïde...zij vond hem ook SUPER. Na acclimatisatie is de connectie gemaakt. Ik heb er al een paar maal mee mogen werken en dit verloopt prima. Schedels voor het grote werk aankopen via internet is een gok, maar bij jullie is dit zeer positief verlopen”. Anoniem

Auteursrechten
Deze info is eigendom van de schrijfster Joke Nootebos en het Elohim Centre en mag niet zonder toestemming worden overgenomen en gepubliceerd. E: info@elohim-centre.org

 

Bewuste keuze?