Rouwverwerking

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpend gebeurtenis. Het heeft een enorme impact op je dagelijkse bestaan en leidt vaak tot heftige gevoelens die elkaar snel afwisselen. Wanneer je hulp nodig hebt tijdens het rouwproces gebruik Elohim edelstenen Toermalijnkwarts, Herkimer diamant, Rozenkwarts of Heliotroop.

Heliotroop geeft troost bij rouw en verlies en helpt je aanpassen aan de nieuwe situatie. Hij maakt de aarding beter en brengt je chakra’s weer in balans. De liefde en zachtheid die Rozenkwarts schenkt helpt je om dichterbij je verdriet te komen zonder dat het je overweldigt. Hij geeft koestering in moeilijke tijden. De hoge trilling van Herkimer diamant brengt healing en verlicht stress en ontredering. Begeleiding uit hogere dimensies verzacht het rouwproces en helpt je om een nieuwe fase in je leven in te gaan. Toermalijnkwarts werkt heel goed bij verdriet. Door het lichtende kwarts laat hij je ook weer hoop voelen en maakt hij je bewust van je betere momenten waardoor je sneller uit het dal van verlies kunt klimmen. 

De volgende edelstenen werken goed bij "Rouwverwerking".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Rouwverwerking". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Rouwverwerking". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Heliotroop

De kristalsoort "Heliotroop" werkt bij "Rouwverwerking". Hieronder een aantal producten met een "Heliotroop" (kristalsoort).

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Rouwverwerking". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50
Bewuste keuze?