Berk, bio kruiden tinctuur

Berk, bio kruiden tinctuur
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Agrimonie, biologisch kruiden tinctuur

Agrimonie, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Basilicum biologische kruiden tinctuur

Basilicum, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Braam bio kruiden tinctuur

Braam, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
€ 19,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 4 stuks € 12,57
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Elohim Krachtplaats kruiden tinctuur 50ml (110 gram)

Eigenschappen:
Buig je teveel mee, ga je conflicten, duidelijkheid en nee-zeggen uit de weg? Verberg je je liever achter vriendelijk gedrag en onderdruk je het directe uiten en je emoties? Houd je je kiezen op elkaar en blijf je alleen maar lief en vriendelijk? Gaan gevoelens onderhuids en worden ze fysiek? Of ben je juist hard, dominant, minder flexibel of stug? Krijg je niet dezelfde vriendelijkheid terug en ben je vaak teleurgesteld in mensen?
Verhard je lichaam en gedrag daardoor? Ben je innerlijk minder flexibel en fysiek stijf aan het worden? Huidproblemen en suikerziekte of een te stijve, pijnlijke rug, kaak zeer en aangezichtpijn kunnen o.a. het gevolg zijn van deze innerlijke houding. De Elohim Bio Berk kruidentinctuur helpt je vanuit je ware Zelf meer inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze. Het laat je fysieke en emotionele lichaam beter doorstromen.
De Elohim Bio kruidentinctuur biedt kracht en tederheid. Op dezelfde boom groeien mannelijke en vrouwelijke katjes. Ze symboliseren hun werking om je kracht en tederheid te verenigen.

De Druïden liepen eerst door het Berkenlaantje om gezuiverd te zijn voordat ze begonnen met hun heilige ceremonies. De Berkentinctuur zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.

Bij een lastige periode vol heftigheid, stagnatie of tegenwind
De Elohim Bio Berk kruidentinctuur wordt ook ingezet na of tijdens een lastige periode vol heftigheid of stagnatie. De kruidentinctuur brengt je een sterke, energetische uitstraling en kan je  opbeuren, vitaliseren en oppeppen bij tegenwind. Het ontmantelt opgeslagen afval-energie. Deze Elohim berkentinctuur maakt de mens energetisch en lichamelijk doorstromend en soepel.

Ben je verwart over de richting van je leven?
Elohim Berkentinctuur helpt  je vanuit je ware Zelf meer inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze.

Fysieke werking van de Elohim Bio Berk kruidentinctuur:

De Elohim Bio Berkentinctuur is reinigend en vernieuwend voor het lichaam - Goed voor de nierfunctie en urinewegen - werkt reinigend en helend voor de huid - Houdt de bloedvaten schoon.
 

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de folder met alle zelf bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

Hoe kwetsbaar en teer je ook bent; zet door!
Ben je kwetsbaar en gevoelig, was je als kind ondernemend en enthousiast? Laat nu je verstarring los en durf weer enthousiast te leven en nieuwe stappen te zetten. Berkentinctuur en Berken Devahanger helpen je door te zetten, ondernemend en bewegelijk te worden.

Elohim Bio Berken tinctuur brengt je naar de puurste vorm van Zijn
Voor deze 6-13 dimensionale ondersteuning voor het belichamen van de puurste Onschuld, ware Zelf, Kristallijnen Zelf en volledig potentieel, is het belangrijk dat de kruiden groeien en geactiveerd worden op de Elohim Krachtplaats. Daar is de 6 tot13 dimensionale Zelfbekrachtiging ook in de materie, grond, planten en tuinhoeders gegrond. Berken tinctuur helpt bij het belichamen van het Hoger Zelf en de ziel. Je hebt het niet meer nodig om aardig gevonden te worden. Je mag je ware aard weer laten zien waardoor je lichtvoetig kunt ondernemen en door kunt groeien. 

Het zal gemakkelijker voor je zijn om moeilijke of nieuwe dingen aan te gaan vanuit de flow
Het zal gemakkelijker voor je zijn om moeilijke of nieuwe dingen aan tegaan vanuit de flow. Met Elohim Bio Berken tinctuur en de Berken Devahanger zul je niet langer uitstellen of zaken  uit de weg gaan. Berk laat je weer ontspannen in het “Zijn” en vandaar uit het oude transformeren door te handelen, op te staan en te stromen. In de flow zijn kan met Berken kruidentinctuur.


Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?