Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.43 Melchizedek

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.43 Melchizedek
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 89 gram

Melchizedek - In harmonie zijn met de wereld en jezelf  

Het in harmonie brengen van spiritualiteit en het dagelijkse leven, je in koninklijke waardigheid en kracht oprichten, het onvergankelijke zelferkennen en er naar te leven, harmonie en verbinding versterken tussen lichaam, geest en ziel. 


De kracht van Melchizedek ondersteunt met koninklijke kracht en waardigheid duidelijk en rechtlijnig te besluiten en te handelen. Zo lukt het steeds vaker het eeuwigdurende Zelf te (h)erkennen en er bewust naar te leven. Deze energie helpt ook de verantwoordelijkheid voor de materiële wereld en ons leven over te nemen en de liefde tot de materie te ontplooien. Melchizedek wordt ook "Koning van de Vrede en Gerechtigheid" genoemd. Zo helpt hij de universele waarheid te herkennen en innerlijke vrede te vinden.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

  • In welke situatie maak ik mij klein, trek ik mij terug?
  • Wat betekent het voor mij om in koninklijke waarde te leven?
  • Hoe voel ik mij dan?
  • Hoe handel ik?
  • Hoe voel ik mij, wanneer ik mij rechtop en oprecht opstel, alsof ik een kroon op mijn hoofd draag?

 

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

De energie van Melchizedek is heel krachtig. Daarom is het raadzaam bewust voor zijn ondersteuning te kiezen en de essence bewust te gebruiken. Want hij werkt nog door, ook al zijn we misschien ons verzoek of de essence alweer vergeten. Vaak wordt bericht, dat met deze essence een rechtlijnige kracht ontwaakte, waarmee ook moeilijke situaties moeiteloos en met een glimlach opgelost worden. Enkele mensen hadden het gevoel "naar voren geschoven te worden".

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?