Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.10 Kamakura

Lichtwesen essence tinctuur  30 ml nr.10 Kamakura
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 80 gram

Kamakura - Daadkracht

Onderscheid maken tussen wat wel en niet belangrijk is, visioenen omzetten, vreugde beleven in het doen (handelen), vanuit het "niet-handelen" handelen, vanuit een toestand van innerlijke rust.
De kracht van de Opgestegen Meester Kamakura geeft een kracht en helderheid als een Samurai, die volledig gecentreerd en geconcentreerd met precies de juiste kracht en met de juiste snelheid zijn doel treft. Kamakura geeft ons de kracht doelgericht te handelen, het nodige te doen.

In plaats van je te versnipperen, wordt precies dat gedaan wat nu belangrijk is, met een innerlijke rust en kalmte. De innerlijke weerstand, de "als en ja maar...", die ons tot dusver gehinderd hebben, verstommen en verliezen hun kracht. Daarbij hoeven het niet altijd belangrijke handelingen of doorslaggevende stappen te zijn die we voor ons uitgeschoven hebben. Ook bij het besluit, nu eindelijk eens op te ruimen, de was te strijken of de afgesproken boodschap te doen, helpt Kamakura.

Wanneer men dan begonnen is, verloopt het werk sneller en gemakkelijker dan men verwacht had, alsof je extra krachtbronnen hebt aangeboord. Er ontstaat plezier in het doen en het bewegen. Wanneer wij duidelijke visioenen hebben, weten wat er te doen staat, geeft Kamakura de kracht om te beginnen.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Wat schuif ik voor mij uit, wat wil ik afhandelen?

Wat is op dit moment belangrijk om te doen?

Wat wil ik afsluiten?

Met welke bezigheden ben ik mijzelf aan het versnipperen?

Wat vreet mijn tijd, zonder dat het iets opbrengt of plezier geeft?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen-essence:
Is probaat gebleken in situaties waarin men veel te doen heeft. Dan kan ze aanvullend worden opgebracht op het derde oog of het voorhoofd. De essence is energie-opwekkend en kan tot slaapstoornissen leiden, wanneer ze voor het slapen gaan gebruikt wordt. De essence helpt ook om in een andere tijdzone te komen, bijvoorbeeld bij vliegreizen; op de plaats van bestemming dan een druppeltje van de essence op het derde oog aanbrengen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?