Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.22 Uriel

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.22 Uriel
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 26,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 22,85

gewicht: 89 gram

Uriel - Visioenen manifesteren

Visioenen manifesteren, het scheppingsplan en de eigen scheppingskracht herkennen, daadkracht en de kracht om besluiten te nemen, structuur vinden; heling door geordende structuren, naar de wijsheid van het lichaam luisteren, herkennen wat het lichaam nodig heeft.

De kracht van Aartsengel Uriel helpt om visioenen in harmonie met het geheel te manifesteren. Als hoeder van ordening en materie leert hij de materiële wereld meester te worden en zich weer aan te sluiten op de Goddelijke ordening. Zo ontstaat bewustzijn in het allerdaagse leven. Uriël is de hoeder van het fysieke lichaam en brengt Lichaam, Geest en Ziel in overeenstemming.

Hij versterkt de vaardigheid om naar de wijsheid van het lichaam te luisteren en versterkt de verbinding tussen het grof- en fijnstoffelijke lichaam. Zijn kracht laat ons ook herkennen wat het lichaam (als manifestatie van de Geest) nodig heeft om in een natuurlijk, krachtig en gezonde toestand te geraken. Zijn kracht sterkt levensvreugde, zelfvertrouwen en vrolijkheid.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Welk visioen wil ik verwezenlijken?

Wat voor overtuigingen, beelden, angsten hinderen mij hierbij?

Wat heb ik nodig? Hoe laat mijn lichaam mij de volgende stap om te leren zien?

In welke situatie leidt structuur tot succes?

Wat heb ik nodig om ook de materiële structuren als geld, bezit en lichaam als uiting van het Goddelijke te zien?

Ben ik bereid mijn blik op de Goddelijke vonk te richten die in mij huist?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

Deze essence werkt ook goed bij moeilijk verteerbaar eten, wanneer het voedsel zwaar op de maag ligt en bij een vol gevoel. Ook worden er positieve resultaten behaald bij stress-situaties en verkoudheden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?