Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.22 Uriel

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.22 Uriel
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 22,90
Direct leverbaar
  • vanaf 5 stuks € 19,47

gewicht: 89 gram

Uriel - Visioenen manifesteren

Visioenen manifesteren, het scheppingsplan en de eigen scheppingskracht herkennen, daadkracht en de kracht om besluiten te nemen, structuur vinden; heling door geordende structuren, naar de wijsheid van het lichaam luisteren, herkennen wat het lichaam nodig heeft.

De kracht van Aartsengel Uriel helpt om visioenen in harmonie met het geheel te manifesteren. Als hoeder van ordening en materie leert hij de materiële wereld meester te worden en zich weer aan te sluiten op de Goddelijke ordening. Zo ontstaat bewustzijn in het allerdaagse leven. Uriël is de hoeder van het fysieke lichaam en brengt Lichaam, Geest en Ziel in overeenstemming.

Hij versterkt de vaardigheid om naar de wijsheid van het lichaam te luisteren en versterkt de verbinding tussen het grof- en fijnstoffelijke lichaam. Zijn kracht laat ons ook herkennen wat het lichaam (als manifestatie van de Geest) nodig heeft om in een natuurlijk, krachtig en gezonde toestand te geraken. Zijn kracht sterkt levensvreugde, zelfvertrouwen en vrolijkheid.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Welk visioen wil ik verwezenlijken?

Wat voor overtuigingen, beelden, angsten hinderen mij hierbij?

Wat heb ik nodig? Hoe laat mijn lichaam mij de volgende stap om te leren zien?

In welke situatie leidt structuur tot succes?

Wat heb ik nodig om ook de materiële structuren als geld, bezit en lichaam als uiting van het Goddelijke te zien?

Ben ik bereid mijn blik op de Goddelijke vonk te richten die in mij huist?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

Deze essence werkt ook goed bij moeilijk verteerbaar eten, wanneer het voedsel zwaar op de maag ligt en bij een vol gevoel. Ook worden er positieve resultaten behaald bij stress-situaties en verkoudheden.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Handleiding LichtWesen producten

We hebben voor je een Lichtwesen handleiding samengesteld.

 

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach

Beroeps opleiding
Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping. Lees meer

aura Healer Reader, Kristalmaster

(Deze opleiding houdt tevens een opleiding aurahealing, opleiding healer reader, opleiding kristal healer, opleiding edelsteentherapeut in)

De opleiding bestaat uit workshops en korte weekend opleidingen die je innerlijke groei, intuïtie en heldervoelendheid verdiepen. Je leert kristallen te openen, programmeren, activeren, 'dichtdraaien' , voelen en adviseren. Je leert foto's in te voelen en voor mens en dier ondersteunende edelstenen of Krachtplaats-tincturen te pendelen. Ook de chakra's en ziektes worden meegenomen in de opleiding. Daarnaast leer je de basis van readen, healen waarbij je intuïtie, kennis en zelfvertrouwen, ook in het voelen van energie, zich zullen vergroten. (Na deze (Spirituele Verdieping-) aura Healer-Reader, Kristalmaster opleiding kun je in de "Master Healer Reader Coach beroepsopleiding" dit verdiepen door te leren werken als multidimensionaal "kanaal".)
Je zult kennis opdoen over de innerlijke oorzaak achter geestelijke, relationele of lichamelijke problemen. Ook leer je de aura en huizen te beschermen en ontstoren van aardstralen en entiteiten. De lessen zijn heel praktisch en vol leerstof, cases en oefeningen. Ook studieboeken horen hierbij. Wij raden je aan deze tevoren aan te schaffen en te lezen.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren