Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.05 Christus

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.05 Christus
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 89 gram

Christus - Oprechtheid

De eigen waarheid (h)erkennen en leven, onvoorwaardelijk liefhebben, zelfbewustwording, eigen autoriteit ontwikkelen, leiderschap ontwikkelen en voor het welzijn van iedereen inzetten, vader-thema's helen.
De kracht van de Opgestegen Meester Christus laat ons zien hoe het mogelijk is, om in waarheid en onvoorwaardelijke liefde te leven.

Zij versterkt de eigen natuurlijke autoriteit, de uitdrukkingskracht en het bevorderende leiderschap die het gehele welzijn voor ogen heeft. Door zijn kracht kunnen wij ook de last van de wereld, die wij op onze schouders hebben genomen, loslaten (spanningen in de schouders en rugklachten) en ons van vreemde autoriteiten bevrijden.

We voelen ons geborgen en veilig. De Christuskracht maakt bewust, wat wij onze Vader en God/het bestaan, verwijten. Zij helpt "de wonden van het hart" te helen.

Inhoud: 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

In welke situatie druk ik mijn waarheid niet uit?

Zijn er mensen waartegenover ik mijn standpunt niet durf te verdedigen?

In welke situatie dring ik anderen mijn standpunten en wil op?

Welke last van anderen draag ik op mijn schouders?

In welke situatie voel ik mij in de steek gelaten?

Wat verwijt ik mijn Vader (God, het bestaan)?

Wat houdt voor mij onvoorwaardelijke liefde in?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen-essence:

De essence heeft zijn dienst bewezen jezelf te vinden, in de pubertijd. Wanneer ze op de handchakra's wordt aangebracht, kan zij de helende energiestroom versterken. Vaak ook behulpzaam bij spanningen in de schouders, rugpijnen of klachten van de lendenwervels, en om te herkennen wat achter de psychische problemen steekt.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?