Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.24 Chamuel

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.24 Chamuel
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 26,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 22,85

gewicht: 89 gram

Chamuel - Lichtheid

Harmonie, ballast afwerpen, verhoging van de trilling, creativiteit, partnerschap.
De Aartsengel Chamuel herinnert ons aan de lichtheid en bezieling. Hij verhoogt onze trillingen en helpt ons af te rekenen met de innerlijke beperkingen. We worden makkelijker en kunnen het dagelijks leven met meer vreugde zien en beleven. Hij brengt vrede en vertrouwen. Om lichter te worden moeten we ballast afwerpen. Zo worden wij met zijn kracht ook bewust van wat ons leven belast en bevrijdt; datgene wat wij anderen verwijten en onszelf niet vergeven, teleurstellingen of gedragspatronen waar we aan blijven vasthouden. Chamuel is ook de Aartsengel voor creativiteit, schoonheid en partnerschap.

Inhoud: 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

In welke situatie maak ik het voor mezelf juist zwaar? In welke situatie zit ik als het ware opgesloten in moeilijkheden, angsten, zorgen, verdriet? In welke situatie uit het verleden zit ik nog vast, wat verwijt ik iemand nog steeds? Welke gebeurtenis belast mijn partnerschap? Wanneer voel ik mij in een liefdesrelatie vervuld? Wat heb ik mijzelf nog niet vergeven? Wat vervult mij met vreugde? Welke activiteit, welke hobby, welke plek, welke mensen, welke muziek? Is er een kunstzinnige activiteit welk ik meer zou kunnen ontplooien?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

Deze essence kan ook gebruikt worden in ruimtes ter voorbereiding op verhelderende gesprekken, wanneer het in een gesprek om moeilijke themaës of oplossingen gaat of wanneer de gesprekspartners meer harmonie wensen. Gebruikers melden dat zij zich licht, bezield en getransformeerd voelen. Bij sommigen werd ook de creativiteit verhoogd, in het bijzonder voor muziek of zij hebben de muziek anders waargenomen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?