Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.02 Lao Tse

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.02 Lao Tse
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 90 gram

Lao Tse - Innerlijke rust

Kalm blijven, innerlijke rust en vrede vinden, "het is zoals het is", je niet over het gebeurde, verleden, andere mensen opwinden maar accepteren wat er gebeurd is en herkennen wat men nu wil. In het moment zijn, meditatie, oordelen en waarderingen herkennen, vanuit innerlijke rust en helderheid handelen.

De kracht van de Opgestegen Meester Lao Tse brengt innerlijke berusting, ontspanning en rust. In plaats van zich over het verleden, zichzelf of andere mensen op te winden, in plaats van zich over toekomstige bijzondere gebeurtenissen zorgen te maken, ontstaat een innerlijke vrede: "Het is zoals het is". Daarom kan men opmerkzaam en kalm in de tegenwoordige tijd zijn, helder zien wat men wil en de nodige stappen zetten. Ook in chaos wordt het mogelijk in de eigen helderheid en kracht te blijven. In meditatie brengt deze energie diepe rust, innerlijke vrede, een versmelten met het Zijn.

Inhoud 30 ml


Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

In welke situatie erger ik mij in plaats van mijn kracht te gebruiken voor datgene wat ik wil? Welke teleurstelling, afwijzing, hulpeloosheid houd ik vast, in plaats van te herkennen wat ik werkelijk wil en daar wat aan te doen? Wat haalt mij uit de rust en kalmte? (N.B. in het kader van de eigen verantwoordelijkheid: door wat LAAT ik mij uit mijn rust en kalmte halen?) Wat voor mensen of situatie veroordeel ik?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen-essence:

Deze essence heeft zich ook in stress- en examensituaties, bij innerlijke inspanning en onrust bewezen. Vaak hebben wij te horen gekregen dat zij in moeilijke situaties, waarin men erg opgewonden was, de innerlijke rust, vrede en helderheid versterkte. Ook heeft zij menigeen bij slaapstoornissen geholpen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?