Over geprogrammeerde Elohim producten

Voor de bewuste en gevoelige nieuwetijdsmens

Voor steeds meer mensen geldt dat zij krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-producten nodig hebben met een hoge trilling aan kosmische en aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf! Al deze hogere frequenties zijn geactiveerd in de Elohim producten. Deze zijn:

  • Uniek in de wereld door 13 dimensionale activatie op de Elohim Krachtplaats
  • Krachtig genezend vermogen voor lichaam, geest, ziel en ware Zelf.
  • Helend op innerlijke oorzaken, auralagen, chakra’s, innerlijk kind, ziel, symptoom, huis, tuin, relatie en levensbestemming
  • Elohim producten dragen het volledig spectrum van Aardse zowel als de Kosmische Liefdes frequenties.
  • Denk aan Elohim edelstenen, deva kruidentincturen, zelfrealisatie tincturen en audio’s.

Klik hier om alle Elohim producten te bekijken

Healing en transformatie krachten vanuit de Aarde en kosmos

De producten van het Elohim Centre werken zeer krachtig en zijn een waar geschenk. Ze brengen nooit platte energie maar dragen alle 13 dimensies in zich en activeren je plan waarvoor je naar de Aarde bent gekomen. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware Zelf. De geactiveerde hogere dimensies in de Elohim edelstenen, deva kruidentincturen en zelfrealisatie tincturen helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht, geheelde relaties en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen.

Van fysiek tot aan het ware Zelf

Op de Krachtplaats zit de 3 t/m 13 dimensionale energie ook in de grond, planten, tincturen, edelstenen en het team. Hetzelfde geldt voor de zelfrealisatie tuinen voor bezoekers waar ook de bio zelfrealisatie tincturen van beschikbaar zijn. Bovendien worden alle Elohim producten, ook de kristallen, extra geopend en geactiveerd met het eenheidsbewustzijn. Ze doorstralen de mens en zijn omgeving met een enorme, helende en stimulerende energie. Ze heffen huidige blokkeringen op die het functioneren vanuit gaven, ziel, gezondheid, de eenheid met de natuur, elkaar en ware essentie belemmeren.
Voor steeds meer mensen geldt dat zij krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-producten nodig hebben met een hoge trilling aan kosmische en aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). Al deze hogere frequenties zijn geactiveerd in de Elohim producten.

Hoe worden Elohim producten geopend en geactiveerd?

Voordat producten worden aangeboden in de (online) winkel worden ze geopend, gezuiverd en geactiveerd door Joke ElZiam Nootebos als kanaal, zij is verbonden met de bovenwereld en Gaia. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de Elohim producten komen universele liefde, de hoogste edelsteen-frequenties, plantenspirits en Moeder Aarde binnen in de atomen van de producten. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je. Voor het helen van alle lagen van geest tot lichaam d.m.v. de Elohim deva kruidentincturen is het belangrijk dat de kruiden groeien op de sacrale Elohim Krachtplaats en met liefde worden verbouwd en verwerkt. Commerciële en fabrieksmatige kruidentincturen werken niet op de hogere geestelijke niveau’s en blokkades waardoor ze stukken minder effectief en krachtig zijn.

Klik op deze link om het werkingsgebied van de Elohim producten te bekijken

Je kristal, elders gekocht, op afstand laten openen bij het Elohim Centre

Dat kan ook d.m.v. een kort tel consult te boeken en een foto te mailen van jezelf en je kristal. Je kristal wordt dan tevens op jou aangesloten. Hierbij krijg je ook heldervoelende informatie over jouw kristal en dat wat hij voor je doet, hoe te gebruiken en waarom hij bij je/jullie is.

Voor vragen of een afspraak voor een kort telefonisch consult T: +31 (0)597 541539

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren