Wat maakt Elohim 13 dimensionaal geopende en geactiveerde producten speciaal?

Alle Elohim producten zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen, bij zich dragen of waarmee zij zich omringen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven.

De krachtige, biologische Elohim tincturen en edelstenen dragen de volledige 13 dimensionale kosmische en aardse levensenergie en Liefde voor de nieuwetijds Mens. Ook dragen ze, net als de bezoekerstuinen, het Lemurisch bos, de Master Healing-Readingpraktijk en de edelsteenwinkel van het Elohim Centre, het prachtige eenheidsliefdeslicht dat een intense vrede, gezondheid en innerlijke stilte brengt.

De Elohim producten van de Krachtplaats en haar Diamond New Earth woon-werk-gemeenschap zijn een waar geschenk voor lichaam en ziel. Elohim edelstenen, deva kruidentincturen, zelfrealisatie tincturen, e-cursussen en helende audio’s  helen op achterliggende oorzaken, auralagen, chakra’s, innerlijk kind, ziel, fysieke problemen, huis, tuin, relatie, Ontwakingsproces en levensbestemming

Klik hier om alle Elohim producten te bekijken

Bekijk hier alle Elohim kristallen schedels

Bekijk hier alle geometrische vormen

Healing en transformatie krachten vanuit de Aarde en kosmos

De producten van het Elohim Centre werken zeer krachtig en brengen nooit platte energie maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware Zelf. De geactiveerde hogere dimensies in de Elohim edelstenen, deva kruidentincturen en zelfrealisatie tincturen helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en moeder Aarde. Deze mens laat blokkades los en ontwikkelt heldere Gaven, geneeskracht, geheelde relaties en verruimd bewustzijn.

Hoe worden Elohim producten geopend en geactiveerd?

Voordat producten worden aangeboden in de (online) winkel worden ze geopend, gezuiverd en geactiveerd door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos. Zij is in alle 13 dimensies verbonden met de Bovenwereld en Gaia. Iemand die alle hogere ziels- en bovenwereld delen in het lichaam kan dragen kan alle 13 dimensies activeren in producten. Mensen aan het begin van hun spirituele ontwikkeling zullen de artikelen kunnen activeren tot ongeveer de 4de of 5de dimensie. Dit is de dimensie van hart en ziel waarvan uit ze functioneren. De Goddelijke dimensies van de Bovenwereld brengen de nog hogere genezende en Ontwakende 13 dimensionale frequenties.

Tijdens de 13 dimensionale activatie van de Elohim producten komen universele liefde, de hoogste edelsteen-frequenties, plantenspirits en Moeder Aarde binnen in de atomen van de producten. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat verschil voel je!

Elohim 13 dimensionale kruidentincturen en deva hanger

Voor het helen van alle lagen van geest tot lichaam d.m.v. de Elohim deva kruidentincturen is het belangrijk dat de kruiden groeien op de sacrale Elohim Krachtplaats en met liefde worden verbouwd en verwerkt. Commerciële en fabrieksmatige kruidentincturen werken niet op de hogere geestelijke niveau’s en blokkades waardoor ze minder diepgaand, effectief en krachtig werken.

Klik op deze link om het werkingsgebied van de Elohim producten te bekijken

 

 

Bewuste keuze?