De 5 mooiste blauwe edelstenen en hun spirituele werking

Blauwe edelstenen brengen geestelijke helderheid en geven een gevoel van kalmte. Ze maken dat je duidelijkheid ervaart in plaats van mentale verwarring, zodat je met een open houding naar jezelf en de buitenwereld kunt kijken. Blauwe edelstenen helpen je om te openen voor spirituele waarneming en geven rust bij een druk en gestrest leven.

 

Blauwe celestien

coelestien cluster, blauwe straal, 37,50.jpgCelestien (ook wel Coelestien of Celestiet) trekt voorspoed en geluk aan en brengt je in contact met oneindige vrede. Kalmeert de geest en zorgt voor geestelijke helderheid en evenwicht. Celestien brengt je op de weg die God met je voorheeft en helpt om je plannen en ideeën in de praktijk te realiseren. Fysiek werkt deze blauwe edelsteen kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam in tijden van stress of spannende gebeurtenissen.

Wist je dat wij een speciale Celestien verkopen die geprogrammeerd is met de Kosmische Blauwe Straal? Lees hier meer.

 

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli versterkt het spirituele bewustzijn, maakt rustig en kalm op een plezierige manier. De ingesloten goudkleurige pyriet deeltjes zorgen voor kracht en moed. Dit is een unieke combinatie die vooral erg goed werkt bij overspanning en depressies. Deze blauwe edelsteen helpt bij het duidelijker kijken naar eigen mogelijkheden en bevordert idealisme en zorgzaamheid. De steen beschermt tegen epilepsie en beroerte, tegen hoge bloeddruk en eczeem en werkt kalmerend bij nervositeit.

Klik hier om Lapis Lazuli te kopen

 

Apatiet

apatiet bol.jpgDe blauwe edelsteen Apatiet zorgt voor een menslievende houding en leidt tot openheid. Is een echte nieuwetijdssteen en stimuleert creativiteit en intellect. Maakt dat je openstaat voor informatie die nuttig en belangrijk is. Apatiet geeft geestelijke flexibiliteit en bouwt energiereserves op en laat zodoende de motivatie toenemen. Geeft rust bij een gehaast en druk leven en brengt openheid van geest. Blauwe Apatiet helpt je om gemakkelijk in het openbaar te spreken en is goed te gebruiken bij healing.

Klik hier om Blauwe Apatiet te kopen

 

Sodaliet

Sodaliet maakt spirituele waarneming mogelijk en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke niveau. Verbind hart, geest en lichaam. Deze blauwe edelsteen heft mentale verwarring op, stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuitïeve waarneming. Vergemakkelijkt het verwoorden van gevoelens. Schept een drang naar waarheid en idealisme, waardoor het mogelijk wordt trouw aan jezelf te blijven en achter je overtuigingen te staan. Sodaliet is nuttig voor mensen die vatbaar zijn voor elektrotechnische smog of sick-building syndroom en kan op computers geplaatst worden om de straling ervan te blokkeren.

Klik hier om Sodaliet te kopen

 

Amethist

Deze edelsteen (ook wel geschreven als Amethyst) is niet zuiver blauw, maar kan van kleur variëren van dieppaars naar paars met blauwe tinten. Amethist werkt hoofdzakelijk in op de geest en brengt rust en duidelijkheid waar angst en verwarring heersen. Maakt dat je opent voor de hogere delen van jezelf en bevordert een constante spirituele helderheid. Amethist zorgt ervoor dat alle lichaamssystemen in evenwicht en op elkaar afgestemd zijn en is zodoende een belangrijke geneeskrachtige steen.

Klik hier voor de Amethisten die speciaal zijn geprogrammeerd met het magische Merlijn bewustzijn

Klik hier om Amethist te kopen

Bewuste keuze?