Werking Elohim kruidentincturen; hun spirituele betekenis

3565-cichoreihanger.jpgBio Deva kruidenhangers van de Elohim Krachtplaats: grote levensenergie en geneeskracht

Hoewel de werking en de spirituele betekenis per kruid verschilt, ankeren alle Elohim Deva kruidenhangers het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi. Dit komt mede omdat de kruidenplanten en hun Deva’s of natuurspirits groeien op de Elohim Krachtplaats en met liefde worden verzorgd. De Elohim Deva kruidenhangers, bekend om hun krachtige en hoog vibrerende 13 dimensionale diepte werking, worden online veel besteld of in de winkel verkocht. Ze werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen. Draag ze minimaal 3 maanden of langer.
Klik hier om direct naar het aanbod Elohim deva kruidenhangers toe te gaan. Scroll naar beneden voor een beknopt overzicht.

De kruidenplanten worden beschouwd als bezielde wezens

Het is niet de stof die de grootste kracht tot healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant. Iets wat verdwijnt bij machinale bewerking van kruiden, maar niet bij de producten van het Elohim Centre. Naast aandacht en zorg nemen de bio Deva kruidenhangers ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op, waardoor ze ook eenheid brengen in alle dimensionale lagen van de drager en zijn omgeving. Daarnaast activeert Joke ElZiam Nootebos de natuurengel of Deva op het kruid waardoor het op veel meer lagen van geest tot lichaam werkt

Edelsteenwinkel en webshop

De Deva hangers en kruidentincturen zijn te koop in de spirituele winkel of via onze webshop: www.elohim-edelstenen.nl


Overzicht werking Elohim Deva kruidenhangers


1-agrimonie.jpgAgrimonie | innerlijk kracht en spanning loslaten

Fysieke werking:
Spanning loslaten. Ondersteunt de spijsvertering en luchtwegen en versterkt de vrouwelijke organen.

Spirituele betekenis:
In je kracht kunnen staan m.b.v.  kristallijnen kwetsbaarheid. Uitlijning met de kosmos en diepe aarding. Manifesteren en levenskracht. Innerlijke kracht met vriendelijkheid, op eigen benen staan, opstaan voor wie je Bent.

Lees meer over de werking van de Elohim Agrimonie Deva kruidenhanger


Basilicum | vrede, eigenwaarde en ontspant

2-basilicum.jpgFysieke werking:
Stimulerend en verfrissend effect op de geest. Ontkrampt en verlicht nervositeit. Scherpt de zintuigen en concentratie en geeft rust en ruimte aan vermoeide mensen. Ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed bij stress en een opwekkende werking bij depressiviteit.

Spirituele betekenis:
Basilicum brengt vrede in huis en het verjaagt negatieve invloeden. Het helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Helpt om het evenwicht te vinden tussen denken en voelen.

Lees meer over de werking van de Elohim Basilicum Deva kruidenhanger 


Berk | zuiverheid en geestelijke/emotionele reiniging

1-berk.jpgFysieke werking:
Reinigende invloed op de huid. Ondersteunt de milt en de urinewegen. Verheldert het denken en beïnvloedt de reiniging van het hele systeem.

Spirituele betekenis:
Ontmantelt oude pijn en angst. Emotionele en geestelijke schoonmaak. Brengt zuiverheid en lichtvoetigheid. Ware natuur. Schept enorme lichtkracht en laat alles weer stromen.  Belichamen van het Hoger Zelf.

Lees meer over de werking van de Elohim Berk Deva kruidenhanger 


Braam | grenzen stellen en zelf acceptatie

3-braam.jpg Fysieke werking:
Zuivert alle infecties die door vervuiling in het lichaam zijn ontstaan. Een goede hulp bij diarree en is tevens opbouwend en versterkend voor het hele gestel. Verrijkt en is bloedreinigend.

Spirituele betekenis:
Kosmische en aardse uitlijning. Maakt concreet, daadkrachtig en helpt bij het stellen van grenzen. Braam ondersteunt bij het maken van keuzes en het doorhakken van knopen. Evenwicht in mannelijke en vrouwelijk aspecten.

Lees meer over de werking van de Elohim Braam Deva kruidenhanger    


Brandnetel | transformatie en emotionele schoonmaak

1-brandnetel.jpgFysieke werking:
Bloedzuiverend en aanvullend bij tekorten in de voeding. Hij prikkelt alle organen tot actie.

Spirituele betekenis:
Geestelijke en fysieke grote schoonmaak, stimulans, transformatie en opbouw. Brandnetel bevat veel kosmische energie. Hij helpt bij het transformeren van negatieve pijnstukken. Tevens is het een mooie beschermer, hij groeit precies waar hij nodig is. Ook zet Brandnetel je aan om nu die dingen te gaan doen die je al heel lang van plan bent. Ga maar staan voor wie je bent.

Lees meer over de werking van de Elohim Brandnetel Deva kruidenhanger


Citroenmelisse | troost en geborgenheid

1-citroenmelisse.jpgFysieke werking:
Z
orgt voor  kalmering. Citroenmelisse heeft een goede invloed op het hart, het hoofd en de spijsvertering. Ze heeft ook een goede invloed bij klachten van nerveuze aard en ondersteunt een rustige slaap.

Spirituele betekenis:
Citroenmelisse geeft troost, ontspanning en geborgenheid bij liefdeswonden, drukte of grofstoffelijkheid en helpt in periodes waar angsten en pijnen aan het licht komen. Geeft meer rust en ruimte in jezelf.

Lees meer over de werking van de Elohim Citroenmelisse Deva kruidenhanger


Cichorei | vrolijkheid  en levenslust

cichorei.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van de maag, darmen, stoelgang, bloedarmoede en depressie.

Spirituele betekenis:
Maakt vrolijk. Wijst de weg naar het licht en bevordert de levenslust. Cichorei helpt je soepeler in het leven te staan. Tevens zorgt het voor meer innerlijke rust en vrede.

Lees meer over de werking van de Elohim Cichorei Deva kruidenhanger


Duizendblad | loslaten en verbinding, thuiskomen in jezelf

1-duizendblad.jpgFysieke werking:
Werkzaam bij wintertenen en handen, aambeien, vaten en spataders.

Spirituele betekenis:
Vanuit je eigen kern met anderen zijn. Jezelf zijn met eigen mensen maar daarbuiten onzeker. Types die bedrijvig, volhardend werken, nerveus zijn, weinig klagen helpt het zichzelf, rust en vertrouwen te vinden.

Lees meer over de werking van de Elohim Duizendblad Deva kruidenhanger


Eik | (daad)kracht, moed en oerveiligheid

2-eik.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van de schildklier, vochthuishouding, nervositeit en stoelgang.

Spirituele betekenis:
Eik is het symbool van kracht en moed. Eik brengt veel rust in je energie. Hij trekt je goed in je aarding en geeft daadkracht. Eik houdt je verbonden met je hoger licht vanuit je oerveiligheid. Eik is een goed kruid om je essentie te kunnen 'Zijn' en pijn te verzachten.

Lees meer over de werking van de Elohim Eik Deva kruidenhanger


Goudsbloem | levensvreugde en innerlijk kind

2-goudsbloem.jpgFysieke werking:
Helend en zuiverend bij in-en uitwendige ontstekingen en infecties. Goede invloed op de huid. Ondersteunt de bloedzuivering en stimuleert de spijsvertering.

Spirituele betekenis:
Goudsbloem brengt veel blijheid, speelsheid, levensvreugde en innerlijke kracht. Alles wat zich in lichaam en geest heeft vastgezet wordt losgemaakt en afgevoerd.

Lees meer over de werking van de Elohim Goudsbloem Deva kruidenhanger


Gulden Roede | kom in je eigen kracht en beschermend

2-guldenroede.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van de nieren, hart, bloedvaten, lever, gal, alvleesklier en bij allergieën.

Spirituele betekenis:
Guldenroede zet je in je eigen kracht en ondersteunt je bij verwerkingsprocessen. Guldenroede is beschermend en houdt je in je eigen energie. Hij bekrachtigt de mannelijke aspecten in jezelf (vooral de manifestatiekracht en voor jezelf op komen).

Lees meer over de werking van de Elohim Gulden Roede Deva kruidenhanger


Heermoes | oervertrouwen en overgave

1-heermoes.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van (schimmel)infecties, luchtwegen, reuma, blaas en de nieren.

Spirituele betekenis:
Dit is een zeer versterkend kruid, zowel geestelijk als lichamelijk. Heermoes herstelt het contact met de Bron en brengt oervertrouwen in jezelf en in het grote geheel. Vooral in periodes waarin je niet lekker in je vel zit is Heermoes een fijne ondersteuning. Hij helpt je bij het in overgave kunnen 'Zijn'.

Lees meer over de werking van de Elohim Heermoes Deva kruidenhanger


Herderstasje | onvoorwaardelijk liefde en eenzaamheid voorbij

Fysieke werking:
Helpt bekkenbodemspieren en is werkzaam op de blaas, hart- en bloedvaten en bloeddruk. 2-herderstasje.jpgTevens werkt herderstasje ontzurend.

Spirituele betekenis:
Heb je het altijd druk en ren je jezelf gemakkelijk voorbij waardoor je je hart niet verder kunt openen? Ben je vurig en brand je jezelf op? Het verouderingsproces gaat dan ook sneller! Elohim Herderstasje leert je dan te leven in het nu en brengt rust. Tevens helpt het bij een snel herstel, nieuwe levenslust en optimisme. Het brengt vergeving en zachtheid vanuit onvoorwaardelijke liefde, puurheid en Christuskracht. Het brengt ook bevroren delen in jezelf naar boven en helpt ze transformeren.

Lees meer over de werking van de Elohim Herderstasje Deva kruidenhanger


Hondsdraf | oplossen van angst en verdrongen emoties

1-hondsdraf.jpgFysieke werking:
Werkzaam bij een loopoor, oorontsteking, oedeem, hooikoorts en nierstenen. Hondsdraf stimuleert de urinewegen, zodat alles weer kan doorstromen. Voor het zenuwstelsel is hondsdraf rustgevend en ontkrampend. Helpend bij bange (innerlijke) kinderen.

Spirituele betekenis:
Hondsdraf biedt rust en troost. Geblokkeerde energieplekken worden zacht gemaakt en lossen op. Loslaten van angsten en verdriet. Maakt bij langdurig gebruik een uitlijning met je essentie en helpt dit te integreren in je dagelijks bestaan.

Lees meer over de werking van de Elohim Hondsdraf Deva kruidenhanger


Kaasjeskruid | verzachting, doorstroming en speelsheid

Fysieke werking:
Fysiek heeft kaasjeskruid een verzachtende en verlichtende 3-kaasjeskruid.jpginvloed op de luchtwegen, longen en astma. Beschermt de maagwand en darmen en helpt de ontlasting zachter te maken. Werkt verzachtend bij een gevoelige, droge, schrale of ruwe huid en stimuleert een goede nierfunctie.

Spirituele betekenis:
Ze zet je weer op je plek, zodat je jezelf niet meer wegcijfert. Wat je voelt mag er helemaal zijn.

Lees meer over de werking van de Elohim Kaasjeskruid Deva kruidenhanger


 


Madeliefje | innerlijk kind en kristallijnen kwetsbaarheid

1-madeliefje.jpgFysieke werking:
Werkzaam bij mazelen, rode hond, steenpuisten, rode huiduitslag, wonden, kneuzingen, fibromyalgie, spierpijn, spieraandoeningen, jicht, vaatvernauwingen, nierstenen, longtering, astma en hoest. Daarnaast werkt madeliefje als alternatieve bloedverdunner.

Spirituele betekenis:
Madeliefje brengt je naar de kwetsbare stukjes in jezelf. Ze geeft je een gevoel van geliefd te zijn waardoor je gespannen doekracht, hart-, vaat- en spierspanningen en krampen afnemen. Sta jezelf ook toe om te zakken en kwetsbaar te zijn. Dit kruid verzacht en verheldert je energie.

Lees meer over de werking van de Elohim Madeliefje Deva kruidenhanger


Maagdenpalm | loslaten en opstaan voor het nieuwe

maagdenpalm.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van aderverkalking, ontstekingen, bloeddruk, hoofdpijn, hartkloppingen, gal en oorsuizen.

Spirituele betekenis:
Maagdenpalm helpt je om oude patronen los te laten en open te staan voor het nieuwe leven. Een goed ondersteunend kruid bij moeilijke- en overgangssituaties.

Lees meer over de werking van de Elohim Maagdenpalm Deva kruidenhanger


Marjolein | evenwicht innerlijke man/vrouw

2-marjolein.jpgFysieke werking:
Verwarmt de onderbuik, het stimuleert de spijsvertering en is goed voor de stoelgang. Het heeft een rustgevende en verzachtende invloed op de vrouwelijke organen. Daarnaast is marjolein bloedzuiverend en versterkend.

Spirituele betekenis:
Marjolein helpt bij het vinden van het evenwicht tussen je innerlijke man/vrouw aspecten. Marjolein verhoogt de intuïtie en werkt bewustzijnsverruimend, het geeft inzichten vanuit jouw hoogste waarheid.

Lees meer over de werking van de Elohim Marjolein Deva kruidenhanger


Munt | nieuwe levenskracht en uiting geven

munt.jpgFysieke werking:
Fysiek stimuleert munt de spijsvertering en heeft het een verzachtende werking op de maag en het zenuwstelsel. Daarnaast heeft munt een verkoelend effect op de huid.

Spirituele betekenis:
Munt helpt bij het doorbreken van patronen en laat een nieuwe frisse wind door al je cellen waaien. Het geeft vertrouwen om d.m.v. onthechting weer een nieuwe fundering te leggen. Munt verheldert het denken.

Lees meer over de werking van de Elohim Munt Deva kruidenhanger


Robertskruid | veiligheid in aardelichaam en belichamen essentie

1-robertskruid.jpgFysieke werking:
Robertskruid is bloedzuiverend en heeft een kalmerende invloed op het zenuwstelsel. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de huid.

Spirituele betekenis:
Robertskruid heeft een prachtige energie. Hij helpt onze dromen te verwezenlijken en bekrachtigt ons Zijn in meerdere dimensies.

Lees meer over de werking van de Elohim Robertskruid Deva kruidenhanger


 


Rozemarijn | warmte en doorstroming

2-rozemarijn.jpgFysieke werking:
Werkzaam op het gebied van hoofdpijn, depressie, griep, bloedarmoede, doorbloeding, nieren en menstruatie.

Spirituele betekenis:
Rozemarijn verwarmt en is opwekkend. Ze stimuleert en geeft je nieuwe levenskracht en chi. Je gevoeligheid wordt niet langer onderdrukt door je wilskracht. Rozemarijn zet je goed in je innerlijke ‘power' en bevordert je manifestatiekracht. Er ontstaat oordeelloosheid en durf om alles los te laten. Je mag er zijn! Rozemarijn voert alle losgemaakte emoties af zodat alles goed blijft stromen.

Lees meer over de werking van de Elohim Rozemarijn Deva kruidenhanger


Salie | zelfexpressie, creatie en verbinding met de Bron

Fysieke werking:
Werkt bij oververmoeidheid. Salie kalmeert bij spanning, sterkt de zenuwen en is werkzaam 1-salie.jpgbij trillende handen. Helpt bij ontstekingen aan de ademhalingswegen en is in te zetten bij zweethanden en voeten, pms, de overgang en vaginale schimmelinfecties.

Spirituele betekenis:
Brengt tot rust en zuivert. Het verzacht emoties om vervolgens meer vanuit je “Zijnstoestand” een oplossing te vinden en je daarbij niet te identificeren met pijn, stress, gevoeligheid of emoties waardoor fysieke klachten ontstaan.

Lees meer over de werking van de Elohim Salie Deva kruidenhanger


Smeerwortel | zachtheid, troost en verdrongen emoties

4-smeerwortel.jpgFysieke werking:
Verbetert de doorbloeding, vermindert spier- en zenuwpijnen, helpt bij reumatische aandoeningen, jicht, ischias en hernia. Werkzaam bij huidaandoeningen, zoals ontstekingen, zweren, vuile wonden en diepe kloven. Daarnaast heeft smeerwortel een verzachtende werking op de luchtwegen en is ontstekingsremmend. Helpt bij astma en chronische bronchitis.

Spirituele betekenis:
Langdurig binnengehouden emoties mogen weer losgelaten worden. Alles wat in de loop der tijd is gaan verharden wordt weer zacht gemaakt en kan weer gaan stromen. Brengt balans in het mannelijk /vrouwelijk. Geeft een diepe aarding en maakt soepel. Maakt speels en sprankelend.

Lees meer over de werking van de Elohim Smeerwortel Deva kruidenhanger


2-tijm.jpgTijm | eigen ruimte innemen

Fysieke werking:
Ondersteunend bij een nerveuze maag en darm. Helpt bij verkoudheid.

Spirituele betekenis:
Je eigen ruimte in kunnen nemen. Tijm geeft letterlijk het gevoel van meer ruimte hebben en helpt bij spanningen. Tijm bekrachtigt en pept op in tijden van vermoeidheid en lusteloze gevoelens. Needings- en afhankelijkheidspatronen worden bewust gemaakt en getransformeerd.

Lees meer over de werking van de Elohim Tijm Deva kruidenhanger


Valeriaan | zijn, ontspanning en helder denken

valeriaan.jpgFysieke werking:
Werkt kalmerend en ontkrampend. Helpend bij stress, overspannenheid, nervositeit, hoofdpijn, slapeloosheid, migraine, hartklachten door spanning en is pijnstillend bij spierpijn, zenuwpijn, spit, hernia en bij verkrampte darmen.

Spirituele betekenis:
Valeriaan heeft een sterke binding met de aarde. Maakt flexibel, lichtvoetig en opent het hart. Goede ondersteuning bij verwerkingsprocessen en loslaten en helpt te ontspannen bij motorische onrust, teveel denken en teveel je staande houden.

Lees meer over de werking van de Elohim Valeriaan Deva kruidenhanger


Vrouwenmantel | oervertrouwen, veiligheid en geborgenheid

1-vrouwenmantel.jpgFysieke werking:
Ondersteunt de hormoonhuishouding, het verzacht de weefsels en de huid. Daarnaast heeft vrouwenmantel een gunstige invloed op de spijsvertering.

Spirituele betekenis:
Vrouwenmantel vult het hele buikgebied met warmte en liefde. De zachte beharing van het blad staat voor de oerveiligheid van de baarmoeder. Vrouwenmantel leert ons oordeelloos te zijn en onszelf en anderen onvoorwaardelijk te accepteren. Alle dekmantels mogen af gedaan worden, zodat je je Ware Zelf kunt Zijn.

Lees meer over de werking van de Elohim Vrouwenmantel Deva kruidenhanger


Weegbree | doorbreken van oude patronen

1-weegbree.jpgFysieke werking:
Weegbree helpt bij het stoppen met roken en heeft een versterkende invloed op het zenuwstelsel. Reinigt de luchtwegen en is verlichtend.

Spirituele betekenis:
Weegbree verbindt je met de bron. Het verduidelijkt jouw weg en helpt je deze te volgen. Geeft moed en doorzettings- vermogen om oude patronen en gedragingen te doorbreken. Weegbree werkt aardend en helpt gebeurtenissen te overzien, zonder jezelf in de emotie te verliezen.

Lees meer over de werking van de Elohim Weegbree Deva kruidenhanger


Wilg | loslaten, blij innerlijk kind en emoties uiten

3-wilg.jpgFysieke werking:
Fysiek is wilg goed voor de vochthuishouding. Heeft een verzachtende invloed op het hoofd. Is goed voor oververmoeide en gespannen mensen.

Spirituele betekenis:
Wilg laat alles weer doorstromen, zodat hetgeen wat er niet meer toe doet losgelaten kan worden. Maakt flexibel vanuit de basis. Het zet je in je meesterschap en laat je kind weer spelen.

Lees meer over de werking van de Elohim Wilg Deva kruidenhanger


Elohim Deva kruidenhangers en kruidentincturen

De bio Deva kruidenhanger is een glazen buisje met een deel van het kruid dat multidimensionaal geactiveerd en bezield is met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort. Hierdoor is het zeer sterk werkzaam in het geestelijke gebied. Vanuit de geestelijke aura werkt het vervolgens door tot in het psychische, mentale, gevoels- en fysieke gebied. De geactiveerde Kosmische Kracht van de Planten-Deva helpt ieder het hoogste potentieel en het ware zelf  uit te drukken in het dagelijks functioneren en de gezondheid. Draag de hanger daarom vele weken of maanden om de hals, tussen de kleding en/of leg hem onder het kussen.

De kruidenplanten van de krachtplaats worden niet alleen verwerkt in onze kruidenhangers, maar ook in onze kruidentincturen. De kruidentincturen zijn net zoals de Deva kruidenhangers multidimensionaal geactiveerd en bezield met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort.

Lees meer over de Deva kruidentincturen

 

 

Bewuste keuze?